fredag 17 oktober 2008

Helgen är nära

Veckan har gått och bankernas ekonomi har gått upp och ner och upp igen...det känns osäkert på många fronter...som tur är väntar två sköna helg dagar inte för att världs ekonimin stannar upp för att det är helg...men jag ska inte följa utvecklingen i den förrän på Måndag :)

Julen närmar sig och det ska planeras julbord på jobbet och där man tränar och inte vill man missa något av dom så därför har man var helg bokad från slutet på November till Nyåret.

Träningen får man hålla i så gott man kan under de tuffa månader som är fram till att man har ätigt klart jul maten...Tips om träning och kost kommer jag att blogga om fr.o. m Måndag den 20 oktober och kanske hjälper de någon där ute att få ordning på sin kost och träning...sommaren är ju bara några månader bort :) och det finns inga genvägar till att få den kropp man vill ha...

Ska börja med att fixa ordning mitt biljardrum i helgen, tanken är att det ska vara klart till Nyåret...ska ju bara lägga klinkergolv, måla tak och väggar, bygga en bygga en liten bar sätta upp en projektor med duk och sätta upp och koppla in högtalarna...det är ju inte så mycket, eller?

Hoppas att Ni får en trevlig helg...ta hand om Er!!

onsdag 15 oktober 2008

TV tävlingar...

Nu när vädret blir mörkare och det blir kallare så är det tur att man kan söka till olika TV tävlingar.

Jag har sökt till Robinson sedan första gången det visades i TV och man kan ju inte undgå att söka igen nu när TV4 har tagit upp program idén igen. Ansökan är inskickad och nu kan man bara hoppas på att man blir en av de som blir uttagna, för vem vill inte vara med om ett sådant äventyr och samtidigt få åka iväg till någon härlig plats på jordklotet ??

Tittade även in TV5.se eller Kanal 5.se som det heter och de skulle göra en ny TV Show som kommer från USA, det är världens största och utmanande hinderbana och den heter Wipeout, för att slippa förklara vad det är kan ni se klipp på youtube.com och skaffa Er en egen uppfattning!! Givetvis har man skickat in en ansökan här med och inspelningarn skall göras i Nov-Dec i år och det är i Argentina som inspelningen äger rum...inte hade det varit fel med en resa till Syd Amerika för att tävla och förhoppningsvis vinna lite pengar. Nu när det är så kallt här hemma...

tisdag 14 oktober 2008

Blogga, varför?

Så var det dags för mitt första inlägg på min blogg. Jag har aldrig bloggat tidigare, men tänkte hänga på trenden.

Här kommer jag att blogga om träning, kost, resor, arrangemang, event och givetvis lite om dagens världsliga problem.