lördag 16 maj 2009

...Lördag i storstan, CASTING!

Uppe med tuppen och på väg till castingen tidigt på morgonen, skulle vara där kl. 09.00 så var man var uppe redan k. 06.30.
Det var lite fystester och allmänna frågor som skulle utföas på tid och det har väl gått rätt så bra, tror jag :)
Var klar vid 12 tiden och har nu tagit mig till T-centralen, ska vänta på mamma och hennes bror, sen blir det lite lunch och så får man hoppas att det blir ETT POSITIVT svar från castingen under eftermiddagen/kvällen så att man får komma upp igen för del två!!

Ska ta flyget från Arlanda kl. 16.45 så man har någar timmar att slå ihjäl :) Får se vad jag hittar på!

Det är ju ESC Finalen ikväll så det blir lagom till att komma hem till grillad mat hos svärmor och sedan 3 timmar underhållning framför "burken"...

Lite träning har man fått idag så man har fått lite motion.

Vi ses...

fredag 15 maj 2009

Besök i Stockholm

Var uppe redan kl 03.45 för att ta flyget, har spenderat förmiddagen på Konsulatet och sedan ha vi gått runt på stan, lämnade av brorsan så att han kune flyga hem idag igen...

Det blir lite små tränings övningar ikväll men mycket lungt..

Vädret är STRÅLANDE och de e 22+!!

Ska handla middag nu...

Träning och Eurovision...

Så var arbets veckan över, ska åka till Stockholm imorgon och skriva på lite papper för resan på Måndag..hemma igen på lördag lagom till FINALEN av ESC!!!

Körde tt bröst pass på ca 35 minuter idag, kände mig lite piggare, men lite tyngre är tidigare i veckan...

Norge och Danmark tog sig vidare till ESC finalen så nu finns det lite hopp inför lördagens final att man får en av sina favoriter som slutsegrare...jag tror stenhårt på Island och Norge...Sverige kan komm ahögt med om det har lite flyt och tur :)

Kanske inte blir fler inlägg innan lördag kväll...har nog inte internet där jag ska bo imorgon :(
Ska packa det sista nu, ska upp om ca 3 timmar igen :)

onsdag 13 maj 2009

Orolig, stressad och nervös...

Somande på soffan ikväll igen...klockan har för några minuter sedan passerat elva och jag som hade så mycket jag skulle hinna med ikväll.

Kom hem vid kvart i sju efter träningen åt lite middag och tittade lite på TV o vips så hade jag somnat..känner att jag inte hinner med allt så det är mycket som blir lidande...
Som tur är har jag en förstånde sambo som står ut med mig trots att jag inte hinner med att fixa det som måste göras hemma och att jag måste resa runt världen för att reda ut allt med min fars fastigheter! Jag är orolig och stressad över att inte finnas där hemma tillräckligt mycket och att inte få ordning på på allt på jobbet!

Det är kanske så här det är att vara chef, eller?

Det kommer att bli lungnare efter Syd Amerika resan då kommer jag att komma mer i ordning och FINNAS MER HEMMA hos min underbara Sambo!!
Jag känner mig nervös inför resan för jag vet inte riktigt hur det kommer att ordna sig med alla papper...

Jag har alltid många järn i elden, men det ska bli ändring på det...jag är ju inte tjugo så det är dags att välja ut det som är viktigast och ta hand om och vårda det man håller närmast hjärtat och det är min sambo, Hanna!!!

tisdag 12 maj 2009

Eurovision har börjat....

Efter någar timmars sömn ringde klockan och jag var inte vän med signalen, den stängde jag av ett par gånger för att vid 07.15 sätta mig upp klarvaken :)

Kontrollen över de dokumnet som jag måste får klara ser bättre ut idag, väntar bara på en fullmakt från Peru sen så ska jag få ordning på allt!
Hade ett möte med våra Nord Amerikanska agent på eftermiddagen, det kändes bra att få reda ut saker och ting så att vi kan ta tag i det som måste göras omgående!

Hann med att träna ett pass på gymet efter jobbet och det blev axlar, jag kände mig seg på gränsen till utmatning, det har nog att göra med att jag varit oroliga för att jag inte ska hinna med att få ordning på allt innan resan på Måndag!

Det blev...
Flyes med hantel
Axlepress med hantel
Hantel sida - rak aram en i taget
Hantel framför kroppen - en i taget
Vikt lyft raka armar

Vågen visade 74,2kg när jag kom hem..sakta och säkert tar jag mig ner mot målvikten...

Först SEMI FINALEN av ESC avgjordes ikväll och SVERIGE gick vidare till FINALEN som ett av de 10 länderna av de 18 som var med!! Island var dock överlägset de bästa bidraget så det blir till att heja på SVERIGE och ISLAND på lördag!!

Halva veckan har gått eftersom jag kommer att åka till Stockholm på Fredag..

Ta hand om Er!!!

En dag jag vill glömma..men en kväll att minnas!!

Jag brukar känna mig stark i början av veckan och försöker att ta tag i saker så att jag känner att jag har kontroll, denna måndagen var dock ett undantag!
Jag fick inte de dokument som jag skulle få från översättaren, vilket medför att jag fick flytta N.P och sedan kan det bli tajt att hinna med att få UD att skriva under och sedan få P.A att legalisera samtliga dokumnet innan avfärden till Sydamerika på Måndag..Jag, mamma och brorsan måste all åka till Stockholm på Fredag för att skriva under fullmakten eftersom vi alla familjmedlemmar står med på diverse ställen...

Jag hoppas att det finns en lösning på detta problemet så att jag hinner få allt klart på Fredag!!!

Hann med ett ryggpass på 45minuter och sedan lite bastu på det, kände mycket stark eftersom jag fick all ilska som jag samlat på mig under dagen!!

Kvällens evenemang på Malmö Arena var storslaget och samtliga som var med ar mycket nöjda med maten och Jean Michelle Jarre uppträdande!! Det var en kväll men kommer att minnas länge!!

Simma lungt i drömmarnas värld, de ska jag göra om några minuter :)

måndag 11 maj 2009

Vilodag!!

Skönt och välbehövlig vila fick jag idag...låg i soffan och tittade på reprisen av Robinson, det var Monroe som vill lämna in denna gången!! Har tyckt att hon var en reko dam , men de vinklar det som de vill och enligt vad man fick se så var hon den som skulle lämna...
Jag håller Blomman och Anna som favoriter och så håller jag en tumme för Jarmo!!

Jag har skickat in min ansökan till Robinson 2010, jag hoppas att jag får KOMMA MED detta året, det måste var min tur att få visa att jag är en värdig deltagare :)

Så var det första F1 loppet för säsongen i Europa och det var Cataluna banan i Barcelona som var värd för arrangemanget och det var den rätte som vann JENSON BUTTON...

Skulle stämma av alla siffror i Borgen inför årsmötet och det gick som vanligt mycket smidigt när jag och Mr. T fixade till det, ett par timmar tog det sedan var alla siffror på rätt plats...
För att avsluta denna sköna söndagen så slog jag på FAST & FURIOUS IIII det var en riktig amerikansk action!!

Klockan har precis passerat ett så nu väntar 5 timmar i sängen, sen en ny vecka på jobb med besök från kunder och agenter...mer om det får ni läsa senare i veckan... SOV GOTT :)

söndag 10 maj 2009

Somande på soffan..

Nu har jag somnat på soffan två kvällar i rad, kom hem från årsfesten med Borgen vid kvart över tolv, sen fick jag köra och hämta Svärmor och Anders vid två tiden, skulle gått och lagt mig direkt, men istället somande jag framför TV:n och vaknade upp 04.30 :(

Under dagen (Lördag) blev det ett pass med 30 minuter fys innan gympasset, var nere i Stora salen på gymet och hoppade hopprep, Boxade på säcken och lite olika magövningar, tog 15 minuter på motions cyklen, i bra tempa brände ca 180 kal. och det verkligen rann av mig..kändes som jag hade duschat :)
Det var omvänd startordning på tävlings momenten på programmet och det gick väl sådär, jag är helt klart på väg i rätt riktining, men det saknas 10-15 rep för att jag ska vara riktigt nöjd, dock så körde jag tuff fys innan och chockade kroppen med att vända på start ordningen, gympasset tog ca 45 minuter så det var knappt någon vila mellan övningarna...

Träffade på en person som har följt min blogg som jag inte hade träffat innan (bor inte i stan), och det var mycket trevligt, för att inte nämna några namn så kan jag säga att hon finns med på min Blogglista! Att få träffa personer som följer min blogg och sedan att man får beröm av den samma stärkare än mycket, dessvärre kan hon inte komma på FF i Ystad, men jag ska göra allt i min makt att gå till Finalen den 11 Juli, så ses vi där !!! :)

Fick ta några timmar på jobb eftersom denna veckan som kommer är full av möten och så ska jag till Stockholm på Fredag/Lördag...

Nu ska jag ner och äte frukost...först får jag nog gå o handla :)