fredag 23 april 2010

Första passet på hemma gymet

Igår kväll gjorde jag det första passet på över 40 dagar på Colo. Det var skönt att vara hemma igen och trän apå det gym där man känner sig hemma och har koll på maksiner och vikter :) Det blev ett 60 minuter BRÖST pass med 10 minuters uppvärmning och 20 minuter Bastu som avslutning!!

Dessa övningar blev genomförda...
Bänkpress 40kg x 10 - 60kg x 10 - 80kg x 8 - 60kg x 10 - 60kg x 10
Hantelpress lutande bänk 20kg x 10 - 22,5kg x 10 - 25kg x 12
Hantelpress dubberarm. 20kg x 10 - 20kg x 10 - 20kg x 10
Cablecross uppe 20kg x 15 - 27kg x 12 - 29kg x 10 - 32kg x 12
300 sit-ups mixade varianter

Har ingen träningsvärk än så länge så de kanske blir ett pass till ikväll....då är det CHINS som gäller :)
Det går ett rykte på Colo att den BÄSTA instruktören har slutat och vi vet ju alla vem det är...kan någon ge mig en förklaring på detta??

torsdag 22 april 2010

Hemma !!!!

Tillbaka i Sverige efter en omtumlande hemresa :) Lämnade Melbourne på Lördag förmiddag och kom till Bangkok där var det kaos och ingen kom någonstans och min flight till Köpenhamn var "cancelled" fick stå i Standby kö med ca 200 personer framför mig och de var Rom som gick att flyga till, det planet blev fullt snabbt och sen kom den en skylt med Aten och jag hög en plats direkt!! kom till Bangkok vid 22.00 och lämnde kl. 00.35 till Aten!! Kom fram 11 timmart senare och träffade ett par svenska på flyget och en dansk och en svensk till i kön för bokning av nästa flyg, vi bokade alla oss på samma flyg till Barcelona :) Tänkte att det måste vara lättare att ta sig därifrån till Sverige....vi landade kl. 12.45 svensk tid måndag lunch (skullle varit i Köpenhamn kl. 07.20). Vi försökte hitta, Flyg vidare men alla var inställda, vi kollade bus och taxi...men allt var full bokat, vi fick efter en runda i Barcelona centrum tag på en bil från Europcar!! Vi fick betala 25 tusen kronor för att hyra bilen och köra till Köpenhamn...vi packade in alla väskar och 24 timmar /216 mil senare parkerade vi bilen på Kastrup och man var nästan hemma!!!

Tog tåget över från Katrup och där var min underbara FLICKVÄN och hämtde mig!!

Man måste se möjligheter och ha lite tur när man ska försöka att krångla sig hem!! Man kan inte bara sitta o tycka att allt är hopplöst och sen inte ens försöka att göra något åt det!!!
Positiva tankar och längtan efter Bea drev mig framåt och gjorde så att jag till slut var hemma ca en och en halv dag senare!!!

Det har inte blivigt någon träning sen i lördags eftermiddag...ikväll blir det ett besök på gymet och lite bröst träningen....ska träna som vanligt med P på Måndag...ska bli riktigt roligt att se var man står!

söndag 18 april 2010

Försenad hemresa?

Det ser inte ut som om jag skulle kunna flyga hem enligt planerna. Jag sitter fortfarande i Melbourne och ska flyga om ca 4 timmar men sen är det problem att ta sig hem från Bangkok, eftersom alla länder norr om Frankrike ha stängt alla sina flygplatser så finns det inte heller något alternativ att flyga från Bangkok till någon av dessa flygplatser som är öppna.
Jag får kolla upp det när jag landar ikväll 22.35 lokal tid.

Sist denna vulknen hade utbrott höll den på i ett år...de har sagt att det inte kommer att bli några större förändingar de närmaste dagarna :( Jag vill hem och pussa min flickvän och bara slappna av, 30 dagar på hotell får vara nog...och saknaden av min kära är väldigt stor!!

Jag får inte ha mitt rum längre än till 11.30 vilket är synd eftersom man normallt får ha de till kl.12. Jag reser business så jag har ju tillgång till loungen så man får väl sitta där ett par timmar...ska packa det sist nu..