lördag 13 december 2008

Morgon pass på gymet...

Klockan ringde 08.25 och efter en kvarts velande kom jag upp ur sängen...vi hade ju bestämt att börja passet kl. 09.30, kanske lite sent att gå upp en timme innan??

Var inne på gymet tjugo över nio och du satt redan Maria där klar för dagens pass!! Philip somnade om så 66% var närvarande, inte dåligt de!
Dages muskelgrupp var Axlar, körde bas övningar med ett par nya för Marias register ska bkli större. Eftersom det var tidig morgon för min del så tog jag det lungt i första övningen..
Ju varmare man blev ju mer kunde man lägga på i vikt blocken. Fick en lagom och skön pump undser passet...

Nu ska jag strycka skjortan och duscha för att göra mig klar för "Christams Surprise" som vi instruktörer är bjudna på av våra chefer...ingen av oss vet vad som kommer att händ, men det är ju en lång dag samling redan 12.30 och första bussen hem går 23.15...ska bli så jäv.. roligt!!
Mer om detta event imorgon...dock inte så tidigt för jag tror det kan bli en del alkohol under dagen....

Trevlig lördag!!...det ska jag ha :)

fredag 12 december 2008

Blanda och ge....

Vad kan få en att komma igång på ett bättre sätt när man går in på gymet än en gammal hårdrocks dänga från 80-talet...fick en extra kick och det var behövligt för att man skulle orka med att köra ett ME (Multi Exersize) pass...

Började med att köra stående bi-ceps curl med hantel 4 set!! Fick tryck direkt samma som hela veckan, underbart!! Triceps var nästa övning samma antal set! Bröst, axlar oxh rygg gick som en dans och sen var det en runda till..körde även två övningar för benen och de gav en bra pump, körde dock bara framsida... :)
Det blev ca 1,5 timme träning och in i omklädningsrummet innan jag la mig 20 minuter...


Har lagt på en del massa och fett så det ska bli ett gott resultat när man kliver in i FAS 4..
Hem en snabb runda och packa upp träningsväskan och sen till svärmor som hade lagat en utsökt middag Fläskfilé med gräddsås,svamp, vitlök och Hasselbacks potatis....och sallad som min sambo Hanna gjort...tack för maten...
Nu ska vi se klart IDOL finalen...KUNG KEVIN !!!!

torsdag 11 december 2008

Skönt och bra med vila...

Det känns ovanligt att ha en träningsfri dag mitt i veckan, men kanske var det bra att låta kroppen hämta ny kraft och låta musklerna vila så att man kan avsluta veckan med full aktion!
Sedan i måndags känns det som om musklerna har växt hela tiden....och då menar jag efter det att man ha varvat ner på kvällen är det fortfarande en visst tryck...och på morgonen när man vaknar tar det endast få minuter så är kroppen igång...
DET ÄR EN UNDERBAR KÄNSLA!!
Nu ska jag se till att bibehålla känslan och trycket och ta vara på de 3 sista veckorna på min frihet...

Hittade en del schyssta kläder som ska inhandlas inom kort så att man har en ny uppsättning av kläder som gör en COOL på gymet....det är jag ju redan, men jag ska se till att göra det än bättre :) Om mitt självförtroende är så bra redan NU så kommer det vara ultimat när jag har deffat klart den sista mars...

Nu till något helt annat...

TV serie som man inte får missa CALIFONIACATION, man får en kick som bara kan beskrivas som ett rus, det kittlar till och man får paketera känslan och släppa ut den när man sätter in sin fot på gymet....
Det mesta som jag gör har en koppling till min träning...det tror jag har att göra med att jag känner mig säker när jag är på gymet, my safe place....

Snart lägg dags...eller kanske inte ska ju hinna med liet annat ochså innan jag lägger huvudet på kudden...

onsdag 10 december 2008

Pushning och Pump !!!

Har hittat min nya nivå i träningen och nu är det bara att öka! Härligt att få en sådan underbar pump efter att bara ha kört uppvärmningen!!
Hade lite träningvärk i axlarna, men det påverkade inte dagens träning som jag gjorde tillsammans med Maria, Jag pushade henne och jag fick samma tuffa pushning tillbaka när jag själv skulle köra mina set, det är det som träningen går ut på för att man ska kunna öka i vikterna och göra musklerna större och starkare!

Jag hann med att beställa tolv nummer av tidningen BODY så nu har man en perfekt kvälls läsning hela nästa år, det ingick även ett midjebälte som bouns grej, den kommer att komma till användning under våren!!
Det har varit en del folk runt omkring som har varit förskylda, men jag har kommit undan tack vare min C-vitamin på morgonen, jag tror på det och då fungerar de....eller?

Fick tips om att det har kommit en ny kollektion från BB så det måste jag kolla in under kvällen och lägga en beställning på nya fräscha kläder till 2009...

Nu ska jag sätta på en tvätt och och kolla lite på EM handbollen...det står 18-17 till Sverige just nu...16 minuter kvar...Go Sweden GO!! :)

tisdag 9 december 2008

Pepparkaksgubbar...

Dagens gympass tillsammans med Maria blev lika roligt och givande som det brukar, ibland känns det som om jag bara har en skön känsla i kroppen när jag är PT man får båda lära ut och visa hur man ska göra och man lär sig själv en hel del geonom att undervisa andra.

Jag hade på mig Personal tröjan idag så det var några stycken som kom fram och frågade om hur man ska utföra sina övningar samt om de kunde får pass i sina set..givetvis hjälpte jag till mellan mina och Marias set, det var ju Tisdag vilket är en av de kvällar som jag hjälper till ute på gymet!! :)

Gympasset idag var avsatt till axlarna och det blev hela fyra övningar med en lite koll på en ny övning som vi spar till nästa pass. Jag fick igång blodcirkulation ordentligt under andra övningen (Axelpress hantlar) eftersom vi pratatde en del mellan seten på var övning hade jag inte samma pump som jag varit van vid sedan i Söndags. Var klar med gympasset efter ca 1,5 tim och forsatte med lite cardio på motionscyklen (Flyern "Orbitrek"var upptagen). hann med en kortare bastu runda innan jag skulle vara hemma.

Kvälls maten bestod av kina mat, fyra små rätter..helt okej men inget som jag orkar äta ofta...
Nu är det bara två och en halv vecka kvar till jag ska börja med diet, ser verkligen fram emot det...

Nu när julen närmare sig tänker man på pepparkakor..och det har man ju fått en försmak av med alla bruna pepparkaksliknande människor i helgen...man kommer nog själv att passa bra som pepparkaksgubbe när formen finns där!!!

Ta hand om Er !!!!

måndag 8 december 2008

Pass med mersmak...

Ny vecka och nya krafter gör att man känner sig riktigt peppade att genomföra vart på med perfektion. Idag var jag själv på gymey så jag pressade mig så mycket jag kunde. Körde samma upplägg som igår "Pyramid" 15-12-8-6 set på var övning. Fick ett underbart tryck i ryggen redan efter smalt lats drag i maskin och det bara fortsatte under hela passet, 55 minuter rygg träningen och därefter en hårt pass för magen "Core" detta passet var mycket inriktat på magen vilket var kanon! Kommer med all säkerhet att känna av träningen i ryggen och magen imorgon när jag vaknar...

Nu ska jag packa väskan och åka hem till svärmor och vara barn vakt åt min sambos lillebror eftersom svärmor är bortrest till torsdag.
Det blir spagettis och köttfärssås till middag...ska bli mycket gott, det var ett bra tag sedan jag åt det...

Det var 2 personer till som frågade om Personlig träning idag, det börjar bli ett bra underlag att utbilda en till på gymet...som sagt jag är inte svår att gå den utbildningen..Trenden är den att fler söker personlig träning och för att motsvara kundernas behov är det hög tid att vi blir fler som kan coachen nya klienter. Jag är mycket nöjd med min klient som jag har tagit under mina vingar, Maria har gjort bra framsteg och hennes motivation är det inget fel på, härlig känsla att få coacha personer som brinner för sin träning...hoppas att hon är på hugget imorgon...

Trevlig kväll...:)

Filmklipp Fitness Festivalen....

Filmade med mobilen under lördagen på FF håll till godo...


söndag 7 december 2008

100% träning, motivation, inspiration...

Har inte skrivigt något sedan i Torsdags eftersom jag har varit och fått mer motivation och inspiration på Fitness festivalen i Göteborg.
Det var en mycket givande helg, med en hel del folk inom olika delar av träning. Man har blivigt en erfarenhet rikare. Jag kommer att ta med mig en hel del av vad jag har sett och hört under helgen. Stort sett hela den svenska eliten inom Fitness och Bodybildning var på plats och lägg därtill alla företag som Better Bodies, Gasp, Gym Grossisten, Protein Fabriken och många många fler så kan ni bara få en liten uppfattning av vad helgen har innehålligt.

Gäst posörer som Mario Reiger och Flex Lewis gav ett bra tryck i publiken under Lucia Pokalen.
Det var tre stycken Trelleborgare från Collosseum Gym som ställde upp i Lucia Pokalen, seger i +100 och en 5.e och 6:e plats i de andar klasserna. nedan ett par bilder från en av junior klasserna...





Killen ovan är lite bortkommen "tvåa från höger". Han skulle verkligen behöva träna sin posering och deffa ner kroppen mycket mycket mer!!

Chins och dips tävlingarna på Exposcenen gav lite blandade impulser, i dam klassen vann samma dam både chins och dips med ett respektablet antal repetitioner av var gren. På herrsidan var det mycket stor skillnad mellan 1:an (71 rep.) och siste man (19 rep.) i dips, här skulle man helt klart kunna ställa upp utan att göra bort sig.



Mer bilder och filmklipp och vad man fick uppleva kommer under morgon dagen...
När vi kom hem till Trelle igen så körde vi (jag och Philip) ett bröst och biceps pass och vilken pump vi fick!!! Vi höll på i ca 1,5 tim. det var mycket lärorikt att besöka FF, detta kommer att ta min träning till en ny nivå!!!
Ses imorgon :)