lördag 10 januari 2009

Vila och shopping

Det var tänkt att det skulle vara ett pass idag, men jag tog ut mig så pass mycke under gårdagens pass så det blev en vilo dag idag...imorgon blir det gång och lite mixade övningar..vet inte riktigt vad det blir,men det hittar jag på efter hand som passet fortlöper..

Min sambos bror väckte jag vid 12 tiden och frågade om han skulle med på utflykt till Media Markt i Malmö efter en stunds velande så kom han över..det blev lite brunch innan vi gas oss av, det var min sambo som skulle handla kamera...hon hade fått pengar när hon fyllde år och i julklapp och de skulle spenderas på en riktigt bra kamera...och visst blev det en riktig kalas grej hon hittade en NIKON D60 med VR så nu kommer det att bli kanon bilder på bloggen framöver och även att sätta i albumet!!

Var och handlade på ICA Maxi, dock ingen storhandling, men jag fick det som behövdes till middagen idag (Taco) och till imorgon..så jag var rätt nöjd med mig själv att det inte blev något onyttigt som slank med... :) Har faktiskt inget sötsug längre, men på kvällarna vill man gärna ha något att tugga på så jag köpte lite grönsaker och så hade jag en ananas därhemma som säkert kommer att slinka ner i helgen..

Nu blir det mys i soffan resten av kvällen, först Körslaget och sedan blir det nog en film eller två..är lite sugen på att se UFC i natt får se om det är någon bra match :)




fredag 9 januari 2009

Multi Exersize - fullbordade veckan..

Fredag och vilken fredag det blev...lite mildare väder på morgonen så man slapp att skarpa bort isen på bilrutorna!! La mig i tid för första gången denna veckan, 6 timmars sömn och batterierna var full laddade och det skulle behövas!!
Hann med stort sätt allt på jobb (skulle behöva nån timme till), har fått svar från de flesta av våra agenter världen över så nu är det bara att börja planera 2009!! Vi ska ha en ny resande service tekinker och vi har fått en del namn och CV:n som jag tror kan passa, men först har jag en person som jag vill prova innan jag låter de andra få chansen..det är inte alla som anställer i dessa tider, men vi som ska har en hel del att välja mellan...
Eftermiddags mötet drog ut på tiden, men det var ett givande möte..
det är tufft att vara chef, men satidigt ska man se det som en utmaning och med de kollegor som jag har runt omkring ställer upp till 100%

Skulle börja träning halv fem, men blev lite sen från jobb så vi kom igång vid 17 tiden...ME stog på schemat så nu skulle man ta fam den energin som man fått genom natt sömnen de lilla men naggande goda frukosten och Lasagnen som blev över från gårdagens lunch..och visst hade det gjort gott för kroppen....allt detta tränade vi dag (Jag och P)

Benpress i maskin 15-15-10-10
Benspark i maskin 15-12-10-10
Axelpress i maskin 10-8-8
Flyes med hantlar 15-10-12
Drag "triangel" handtag 12-8-10
Rodd 15-10-10
Bänkpress 10-10-10
Cable Cross 15-12-12
Biceps Curl, Hantel 20-16-16
Triceps , bakom nacke, hantel 20-15-10

Kroppen var väldigt upp pumpad efter passet och den börjar att få riktiga FORMER!! en vecka av diet har verkligen gjort utslag och det tackvare ARSON...
Middagen som jag lagade var belönningen för dagens slit..
Fläskfilé med potatisklyftor i ugn, tomat med stark Sweet Thaisås och en liten klick LÄTT Creme Fraice med Chili smak...


torsdag 8 januari 2009

Fixat och trixat...

Torsdag och en dag fylld av glädje och sorg..
Höll på med ekonomi på jobbet stort sett hela dagen, fram tills dess att jag skulle till kyrkogården och sätta ner min fars urna i marken..det blev en jobbig stund och det kom en del tårar, det är en fin plats han har fått i asklunden, det kan man gå när man behöver mer styrka och prata av sig och sitta och minnas allt som vi gjort tillsammans!!

Körde hem en sväng efter avskedet från pappa och packade min träningsväska för ett Bi/Triceps pass med P och M. det är så skönt att kunna träna tillsammans med personer som gör en motiverad och glad! Åt en bra frukost och en helt okej lunch i form av Lasagne, tog min dagliga dos av Arson och fick en bra känsla i kroppen..och upp för trappen och in på gymet..
Detta hann vi med på det ca 1,5 tim långa pass
Biceps, sittande i curlmaskin 15-12-8-6
Biceps Curl, hantel 15-12-8-6
Triceps, Liggande hantelpress 15-12-8-6
Triceps, Stående V-handtag 15-12-8-6
Biceps/Triceps, varannan
Biceps Curl, Hammare mot bröst 30-20-14 (to failure)
Triceps, framåtlutande kabeldrag 12-8-6-4 (to failure)

Hem och lagade middag det blev Spagetti med kyckling och lök/salladslök med stark Sweet Thai sås!! Stekte upp korven som gick ut idag så att man kan ha det till lunch imorgon...den som spar han har..i helgen MÅSTE det bli storhandlingen, det är nästan så att det ekar i kylskåpet..

En kompis kom över och fixade till min nya Laptop (min fars ny/gamla) som knappt är använd, men det var ett lösenord som skulle raderas och nu när detta är gjort som har jag använt den för första gången idag..och resultat har Ni läst nu!!



onsdag 7 januari 2009

Mitt i veckan!!

Halva veckan har kommit och gått och med vila igår var man laddad till max inför dagens träningspass. :)
Vi jag och P började med att värma om kroppen på cykeln innan M kom och vi la i högst växeln och det blev följande övningar som blev utförda under bröst passet!!

Lutande bänk, Hantlar 15-15-12-8-6
Rak bänk, Hantel 15-12-8-6
Sittande Cable Cross 20-15-12-8
Peck Deck 15-12-8-6

Det blev ett marathon pass, klev in på gymet kl 16.25 och lämnde strax efter kl.19, men då hade jag suttit i bastun i ca 25 minuter...och så var vi ju tre stycken som tränade tillsammans och det var ett tag sedan vi gjorde det sist så det var en del att prata om och så var det en hel del "nyårslöften" som var på gymet, men de är borta om en månad om traditionen håller i sig!

Middagen ikväll blev inte som jag hoppats, knapriga stekta nudlar, men som tur var fick jag till kycklingen som var saftig och god!!

Nu blir det nog en film innan jag ska nanna!!! Pride and Glory var den som lockade mest....

Har blivigt påmind ett antal gånger under dagen varför jag fortfarande är hemma nu när deltagarna har åkt, de som ska vara med i Robinson alltså!! :) ja ja så är det..

tisdag 6 januari 2009

Idag reste de uttagna...

För ungefär en månad sedan så var jag på interjuv för att komma med i Expedtion Robinson, men hörde inget ifrån produktionsbolaget som höll i tåttarna och idag fick jag via fler källor reda på att de uttagna skulle flyga från Stockholm... alla sitter på samma plan men de vet inte vilka som är med i tävlingen..jag hade sålt mig dyrt i en sådan tävling!!

För de som känner mig väl så hade jag rört om i grytan var dag och tagit de hela som ett STORT äventyr!! Istället för att befinna sig på väg till värmen så tog jag på mig min vinter mundering och gick för att handla så att Hanna och jag skulle få lite middag..
Kom utanför dörren och blåsten slog mig i ansiktet, men de var samtidigt skönt att få lite frisk luft i lungorna...
Det blev korv och spagetti med lite wokade grönsaker till middag...hade ett sug ikväll efter det att jag legat i jaccuzin i ca 4omin så det blev mini morötter och lätt dryck (Tropisk smak) och så var suget borta, skönt att det inte var värre än så..nu ska jag inom kort uppsöka sängen så att jag får mina timmar av sömn för de kommer att behövas imorgon!!!

Ta hand om Er!! KRAM :)

Samla kraft - Maximera träning...

Det var upplagt för ett lunchpass idag men det blev en sen natt framför TV:n JVM final SVE-CAN, det blev ingen höjdarmatch, men ändå satt jag uppe..la huvudet på kudden starx efter fyra..

Vi, jag och P hade planerat ett bröst pass idag, men det blev en vilo dag! Hade lovat att träna med M idag, men vi fick flytta fram det till imorgon, M skulle träna på egen hand så det känns skönt att M´s träning flyter på...fast jag inte alltid kan vara där :)

Är lite sugen på att gå en promenad, måste ju handla mat till middagen så då är det väl läge att ta på sig det varma kläderna och ge sig ut...kanske blir det cykeln som får luftas!!
Måste bara komma på vad vi ska äta idag sen ska jag ta mig an det kalla och blåsiga vädret..tror att jag ska lägga mig i jaccuzzin efter maten varmt och skönt!!.. samla mer kraft och ge 100% i träningen imorgon kväll

måndag 5 januari 2009

Snabbt pass utan snack!!!

Vanlig arbetsdag, fast att det bara är en dag och sen är det helg igen..i varjefall en ledig dag till och det är den sista på ett tag, måste komma in i det vardagliga rutinerna inom kort annars blir jag tokig!! ...en dag jobb två dagar ledigt..inget bra upplägg när man vet att det är mycket att göra på jobbet...

Såg fram emot träningen ikväll Rygg och Core ett perfekt Måndags pass...upp för trappen till gymet och på dörren läser man att de stänger kl. 18 eftersom det är RÖD dag imorgon...klockan var nu 16.55 så det blev ingen cykling, men eftersom vi höll ett högt tempo i passet så hann vi med en hel del

Lats drag i maskin 15-10-10-10
Lats drag brett, stång 12-10-10
Cable crunch, 10-10-10
Rodd, 15-12-12
Lats drag, smalt "Triangel" 12-10-10
Det blev två magövningar eftersom det inte blev något Core pass..
45 minuter in total!!

Så var det middagen igår...det blev inte som jag tänkte eftersom jag hade FÖR MYCKET tomatpuré, men då vet man det till nästa gång...jag passade på att göra något som jag kunde idag istället och det blev Laxknyte i ugn med Chili, Purjolök, olja och en liten twist av citron med rostekt potatis, lök/Purjolök!!



BULT METODEN
Fas 1: Förberedande / Planering / Målsättningar
Fas 2: Prova ett stort urval av träningspass, Gym, Spinning, Boxning, Combat, Core m.fl
Fas 3: Bygga upp kroppen lägga på sig muskler
Fas 4: Inriktning mot målsättning, diet etc.
Fas 5: Kombinera Styrka och Cardio för att få fram den kropp man vill ha
Fas 6: Se vad som behövs mest för att nå målsättningen och utföra det
Fas 7: Finslipning
Fas 8: Färdig produkt

Detta var en förenklat upplägg hur MIN träningsmetod ser ut. Sen kan man utveckla den och göra den mer detaljerad.

söndag 4 januari 2009

BODY och Nya byxor

I väntan på att det första numret av BODY ska komma (nu i veckan hoppas jag) så var jag och handlade nya träningsbyxor hos Silvia. Det var av märket Dcore så enligt uppgift ska det hålla formen längre och är gjort i ett bra och hållbart material!!

Det blev inte så mycket sömn i natt heller, ca 5 timmar så man var lite sliten inför dagens pass. Kastade i mig en snabb frukost, två skivor grovt bröd med skinka och ett glas mjölk. Kände av gårdagens pass i tricepsen, men inte alltför mycket för att köra ett medeltungt Axel pass idag.

Passet!! Axlar
Cykling 15 min, Nivå 7-10, speed 85-95
Hantelpress, sittande 10-12-12-12-12
Flyes, stående 15-12-12-12-12
Stång, bakom nacke 15-12-12-12-12
Cablecross, enarm, framsida 10-10-10
Ca. 1 timme långt blev passet.

Satte mig i bilen efter passet och körde hem till ett skönt och varmt jaccuzzi bad, läst lite och tiden rann iväg..efter badet blev det en massagestund i den magiska stolen..



Detta var mina mått och vikt när jag började med min diet

VIKT: 85,6 kg
BRÖST:107,5
MIDJA:96,5
STUSS:106
ÖVRE ARM V:39
ÖVRE ARM H:37,5
LÅR V:63
LÅR H:62,5

Så här ser måtten ut i bilder....





Lovade att förklara hur Bult metoden var uppbyggd, detta får vänta till imorgon för nu ska jag tillaga Kyckling med Cashewnötter..hur det smakade få Ni ochså veta imorgon...