lördag 28 februari 2009

Vill man så kan man...

Hanna skulle iväg tidigt på morgonen (mini kryssning) med jobbet så jag gick ner och hämtade hennes bil vid 10 tiden innan dessa hade jag blivigt klippt på Art Mano, skönt att vara kort klippt igen :) Efter klippningen tränade jag och Philip ett bröst pass på va 90 minuter, kroppen var relativt pigg för at vara förmiddag, fick ett bra gensvar, det kan ha göra med det smakpprovet som vi fick på Fitness Festivalen, fick ett bra tryck i kroppen under passet och blev nästa lite snurrig, jag drack oxå två koppar kaffe innan passet på jobbet medan jag fixade lite med betalningar som skulle göras innan Måndag...

Efter passet så åkte jag hem för att se en sliten Charlotte Kalla klappa ihoppa i 3 milen..tråkigt att se när man hade så stora förhoppningar på ett bra resultat..
Jag dammsög under våningen och sen provade jag att plocka bort plastmattan i trappen till andra våningen, den såg fin ut undertill så det är bara att slipa och sedan måla så kommer det att se ut som ny !!! :)

Ska kolla lite fotboll och fortsätta med trappen..ikväll är det ju Melodifestivalen igen så man kommer att sitta som klistrad framför dumburken...

Trevlig kväll och till Er som ska ut och festa...ta en cider för mig med, för jag håller mig från alkoholen ett tag till..

fredag 27 februari 2009

Arbetsveckan slut?...eller

Fredag och en ny arbetsvecka är över...köpte in en ny truck på företaget idag på förmiddagen, det var en begagnad, men i mycket gott skick...den ska hämtas näst avecka så det ska bli skönt att slippa krångla med den gamla och lägga ut en massa pengar som man kan ha användning av på andra platser...

Har lovat grabbarna att vi ska ha en lite happening inom kort...ser ut som et blir i slutet av månaden och vad det blir ska jag skissa lite mer på innan jag besämmer mig.

Tränade ett Rygg pass med Philip idag vid 17 tiden var riktigt trött i kroppen så det belv ett lojt pass med lite mixade övningar...inget att rapprtera hem om ...Jag anmälde mig till Fitness Five tävlingen den 6 Juni i Ystad så nu har man ett mål att sikta mot...och enligt de rsultat som jag har sett från förra året så är det inget som skrämmer mig!!
Var med i min support grupp på Facebook och få en gratis T-shirt (om man följer med på tävlingen och hejar fram mig)..

Ikväll har min bror och han flickvän varit här och vi har tittat på bilder från deras semester i Egypten och från min resa i Kina och Japan..vi mumsade i oss en mycket god middag som bestod av Lövbiff och potatis och salad med vitlöksbröd..blev riktigt mätt så vi hoppade över efterrätten, vi spar den till en annan gång...

SOV GOTT..imorgon har man stora planer för mer träning och kankse en sväng ut på Kristall...om jag inte fastnar framför TV:n och Melodifestivalen..

torsdag 26 februari 2009

Bilkörning med Tålamod...

Torsdag och halva veckan och lite till har passerat :) Jag tog en vila dag från träningen eftersom jag kände mig lite krasslig när jag vaknade, det har blivigt långa dagar på jobb sedan jag kom hem förra veckan så det har säkert påverkat mig lite negativt, men det är bara att vänja sig för det lär ju med all säkerhet att fortsätta :) Jag har sovigt riktigt bra hela veckan så sömnen är det inget fel på. Det har nog att göra med att det är många runt omkring mig som är småsjuka..

Körde mamma till tåget och som tur var hade vi gott om tid på oss för det var en LÅÅÅÅNNNG kö i Malmö innan vi kom fram till centralstationen...nu ska jag ta hand om huset under några dagar..
Alex min bror kommer hem idag från en veckas semester i Egypten med sin flickvän (Elin)..kanske blir det en middag imorgon kväll så att vi kan snackas vi lite, det var ett bra tag sedan...

Jag skickade in anmälan till Fitness Five tävlingen i Ystad den 6 Juni idag så nu har man satt lite press på sig...hoppas att jag får lite support... :)

Här kommer ett alster av bilder från min resa i Kina och Japan...

onsdag 25 februari 2009

Från en lugn morgon till....

Hade läget under kontroll och tänkte planera lite för produktionen på jobbet, men det tog bara en timme innan mailen började hagla in..
Det blev en ganska så stressig dag så frukosten på flyttade jag på och det blev en ganska så kort lunch...hoppas att morgon dagen blir lite lugnare :)

Hela eftermiddagen spenderade jag i bilen för att hinna med att få ordninga på dagens sysslor..
Efter jobbet åkte jag och handlade mat så var tänkt till middag...men det blev hamburgare från McDonlads istället :(

Körde ett axel pass på City på ca 1 timme, det kändes bra men kände lite träningsvärk i biceps och lite i bröstet..vilket int evar så konstigt efter det tuffa passet i Måndags..
Ska hitta en tid för ett möte med ägarna...inte så lätt att hitta tid just nu!!!
Det ska bli intressant att höra vad de har att säga efter den turbolens som har varit...Ni alla (ca 100 st var dag) som läser detta vet vad jag menar :)

tisdag 24 februari 2009

Nya order och dubbelpass

Tisadags förmiddagen spendera jag i förhandlingar med Kastrup och det gav en bara positiva tankar...hann med att göra en hel del på jobbet och har nog kommit ifatt efter min resa.

Det var dubbelpass på schemat eftersom jag har blev tillfrågad om jag kunde spela badminton under tisdags kvällen och det tackar man inte nej till :) Man var lite rostig i känslan , men det kom efter några spelade bollar och sedan flöt det på bra under hela badminton passet. Mellan 17 och 18.30 hade jag tränat Biceps och Triceps vilket kommer att göra att jag kommer att ha duktig träningsvärk i benen, häcken och armarna imorgon när jag vaknar upp..

Hann med att få i mig lite mat mellan träningspassen och den bestog av makaroner och korv :)
Nu ska jag titta på slutet av kvällens CL på TV 6, Inter mot Man Utd. 64 minuter spelat och
0-0.

Sov gott när Ni väl kommer så långt...det ska jag göra :)

måndag 23 februari 2009

Nya kläder och BODY

Måndag ochen nya vecka av funderingar kring SAAB´s framtid...jag hoppas att det kommer att lösa sig så att vi kan fortsätta att arbeta med den positiva flödet som vi har på jobbet :)

Packade upp ett nytt nummer av BODY idag och det var en hel del trevlig läsning. Innan träningspasset idag så hann jag med att hitta lit enya kläder på gymet...har ju ett presentkort som jag är tänkte utnyttja :) Det blev ett par linnen och träningsbyxor...det blev några hundralappar kvar så jag får se vad jag kan hitta mer...

Jag lovade att avlägga en ny rapport om vikten och mina mått :)

Vikt: 78,6 kg
Mått:
Armar: Vänster 38, Höger 36,5
Bröst: 100
Midja: 90
Stuss: 102
Ben: Vänster 58, Höger 59

I mitt tycke så är måtten pricis i linje med vad jag hade i min atankar när jag började min "diet", vikten har följt med på ett riktigt bra sätt. det är ca 40 dgar kvar till att jag ska nå mitt MÅL !!

BOLT metoden har gjort gått för att f min kropp att forma sig på en perfekt sätt..
Dagens pass var Bröst, det blev fyra övningar tillsammans med P. Innan passet så cyklade i 16 minuter.

Ses imorgon.....

söndag 22 februari 2009

Söndags träning...

Kände mig redo för att träna ett Rygg och Mag pass på City det blev även Axlar!!
Det blev ca en timme pass och jag han med en hel del övningar, orkar inte skriva hur mycket jag lyfte eller vilka övningar..

Jag hann med ett bad när jag kom hem från träning!!

Det blev en mycket trevlig sport dag med 2 medaljer :) Grattis Helena och Anders till Era prestationer!!

Imorgon börjar nästa steg och det skall int evara några problem att nå mina mål som är satta...mer om mina mål och en rapport om vikt och mått kommer imorgon dagens inlägg..

Under min resa i Kina fick jag användning av mina kunskaper i gymet, det var några personer som kom fram till mig och frågade om tips för att få ut det bästa av övningarna så jag visade lite vilka övningar som skulle passa... Jag fick även en del beröm för min vältränade kropp...och det är ju aldrig fel att få höra det vilket göt att man får mer motivation att träna än hårdare för att få en ännu bättre hårdare och mer definerad kropp...