lördag 25 april 2009

Vad e de for Lounge ??

Sitter i SAS Lounge pa Dubais flygplats och de e den SAMSTA jag varit pa!! Skarpning SAS det ser inte bra ut....
Jag ska sla ihjal nagra timmar till innan boarding, vet inte vad jag ska gora under den tiden, men jag kan ju sitta har och SURFA lite

GRATTIS BK BORGEN TILL ALLSVENSKAN!!! Nu ar vi ELIT igen!!:)

Sista dagen sedan hem till Sverige :)

Så var det sista dagen i värmen, nu längtar jag hem till min SAMBO!! Det var länge sedan vi sågs..nästan 2 veckor sen...ska iväg på ett möte nu på eftermiddagen sedan är det dags att packa väskan för avresa inatt kl. 02.00 från Dubai via Wien till Kastrup landar runt 09.00 på Söndag morgoen på Kastrup :)

Det var en cool vägg med knivar, gafflar och skedar som jag tog en bild på imorse vid frukosten, se nedan, cool va:)!!
De har som sagt inga dåliga bilar heller, prova på de finns oxå nedan...

Jag har legat vid poolen efter gympasset imorse, det blev ett ME pass så nu har kroppen fått sig en genomkörare av klass!!
Hoppas bara att den bruna huden håller sig brun till jag kommer hem...solen tar som F.. här i Dubai..

Nästa inlägg blir på SVENSK MARK...vi ses :)



fredag 24 april 2009

Ledig dag i sagolandet :)

Fredag och ledig dag i denn adelen av världen, det är ju inte som oss i Europa precis, eftersom det som jobbar med alla de olika byggnationerna som skall göras inte jobbar på dagarna från Maj-September då är det för varmt, utan de arbetar från kl. 5 på kvällen till 5 på morgonen, inte dåligt va :)!!!

Jag hade hela dagen fri så varför inte ÅKA SKIDOR I "SKI DUBAI" !!! :) Jag hade två helt tokiga timmar i slalombacken i DUBAI, utanför är det ca 30 grader i skuggan och inne i dena JÄTTE ENORMA ANLÄGGNING så kan man åka i en ca 800 meter lång slalom backe, den ligger inne i Köpcentret "Mall of Emirates". Klart man betalar 500kr för 2 timmars slalom åkning i DUBAI!!
För Er som undrar, ja det är riktig snö man åker i, jag hade inte åkt slalom på jag vet inte när, men har man lärt sig en gång så sitter det där :)


Det blev ett kortare träningspass, RYGG var det som gällde för dagen och det blev 6 minuter roddmaskin ca 1500 meter, liggande på bänk med hanteldrag x3set, drag med stång framför kroppen x3 set, ryggresningar med och utan vikt, Lats drag med triangel handtag x 3set, chins 3x max, avslutade med lite mixade magövningar. Känns som jag hr tappat något hekto så långt denna veckan och det är ju inte dåligt för att vara på resande fot..

Får se vad som händer ikväl, väntar på att Faisal ska ringa så jag jag vet vad det är för plan....

TREVLIG HELG :)

torsdag 23 april 2009

Egen chafför för sight-seeing

En ny dag i landet av möjligheter...jag hade en egen bil och chassför på förmiddagen så att jag kunde få lite sight-seeing under tiden vår agent var upptagen i andra ärenden. Jag fick se Buraj al Arabia, det enda 7 stjärn-iga hotellet i världen, kom dock inte in med kameran, men det blev lite bilder utanför, Mall of Dubai, ett av väldens största Shopping center öppnade i November 2008., vi han med att se hotel Plaza Mirage och Atlantis som är två av de hotel där WPT spelas årligen. Efter det blev det lunch med Faisal, det blev en blanding av inhemsk mat och sallad.

Efter det viktigaste mötet på denna resan med Flygplats Direktören för Dubai International och den Nya World Trade flygplatsen så hade jag ett par timmar fritt innan vi hade middag med ett 10-tal personer från Dubai International flygplatsen. Mötet gick väldigt bra och middagen var mycket trevlig.

Under den lediga tiden hann jag med ett gympass på Bodylines det blev Bi/Triceps träning med 4 övningar på var muskel med 4 set på var, jag la på ordentligt med vikt så jag vi känna på lite hårdare träning...

Efter middagen avslutade vi kvällen på Barasti Beach Club som är en av världens största Beachbarer med ett 20-tal barer 8 dansgolv, tre våningar med stranden som utsikt över alla det ENORMA yachter som ligger ute i vattnet...det var en del kända ansikten på plats bl. Keeanu Reeves och Eva Langoria, lite coolt att ha sett dom i livet på en bar där man själv kunde festa...inte dåligt...

Nya äventyr väntar imorgon...det kommer att bli lite av en överraskning dit jag ska, åtminstone lite oväntat :)




onsdag 22 april 2009

Ett annat liv...i en annan värld

Dag 2 i landet som är det mäktigaste jag har varit i...pengar verkar inte ha några gränser så länge man uppför sig på strikt och anständigt sätt.
Det var ett möte i förmiddags med en av shejkerna som har väldigt stort inflytande..

Hade eftermiddagen fri så den spendera jag upp i på soldecket i solen, det var 36 grader i skyggan idag så det var nog närmare 45-50 i solen.. jag har bränt mig på framsidan av kroppen och ser ut som en tomat :) !!

Det blev en en lättare lunch i poolbaren på hotellet, club sandwish Mmmm..den var riktigt god, det var inga pommes till utan sallad, eftersom det inte är så länge kvar till FF så är det viktigt att hålla sig borta från det onda :)

Det blev middag på en Dubaianska resturang med vår aganet, det var kyckling i ett par olika former...det var riktigt gott och att drick blev det DIET COKE, med fri påfyllning så klart :)


Från värmen i DUBAI :)

Efter gårdagens möte med vår agent på deras kontor "det var inget litet kontor!!" vi förberede oss för kommande möte idag och på Torsdag med kunderna. Det var en bra känsla och jag hoppas att detta kommer att leda till bra affärer under det kommande året och kommande år.


Jag hade några timmar frott under eftermiddagn så de spendrade jag på MALL OF EMIRATES, det var det största och mäktigaste shoppingcenter som jag har varit på. Det kommer bilder därifrån under veckan, för dom har något som jag tror kommer att chocka lite :)


Tillbaka på hotellet så begav jag mig till gymet, som var fullt utrustat med maskiner och fria vikter, det var som att träna hemma och maskinerna hade samma märke PRECOR så det blev 20 min på orbitreken och sedan 45min axlar, följande övningar

Flyes, Hantel x4set
Långa axel lyft, Hantel x4set
Axelpress, Hantelx4set
Drag framför kroppen x3set
Lyft rak arm förför kroppen x3set
Omvänt chinsdrag 10x3set
Mixade magövningar

Tog ett dopp i poolen och la mig och tittade på ett Bodypump pass, kanske ska vara med nästa gång. :)
30 minuter rygg massage fick avsluta träningspasset.

Bilden på hotellet är tagen från soldecket på 6:e vån. på den lilla byggnaden, jag bor på den 19:e våningen! :)




tisdag 21 april 2009

Ankommen till Dubai....

Här är mitt rum på Rotana Tower hotel i Dubai City. Har precis checkat in och hängt in min kläder ordning och reda ska de va!!

Det är redan 23 grader varmt och klockan är bara 07.30. Mer bilder kommer under resan...ska kolla in gymet ikväll och se vad e har att erbjuda, tror att jag ska kunna hålla bra gympass och sedan svalka mig i poolen...

Ska träffa vår agent om ca 1 och en 1/2 timme...så jag tänkte kolla lite TV och ta en dusch under tiden :)




måndag 20 april 2009

Buisness Lounge SAS

Incheckad och klar och så har man tagit sig in i SAS Buisness Lounge før førsta gången, det ær mycket vackert och lungt och skønt och fri mat och internet, så man var ju bara tvungen att anvænda det :)

Nu ska ja ta mig något att æta och dricka..en timma till boarding så den timmen kan man slå ihjæl med lite pyssel i loungen!!

Ses imorgon nær jag har landat och checkat in på hotellet Rotana Tower i Dubai!! :)

Dags för äventyr...

Har knappt kommit hem från Spanien, så var det dags att ge sig av igen...DUBAI är resmålet och där kommer jag att spenadera den närmaste 6 dagarna, reser iväg ikväll...

Har hunnit med att träna ARMAR idag, det blev

Sittande Bicepscurl hantel x4set
Triceps press hantel bakom nacke x4set
Biceps curl stång, stående x4set
Triceps press stående framåtlutande x3set
MAGE x3set MIX
Sittande beceispcurl enarm x3set
Sittande Dips press x3set
45minuter tog passet...


Mått den 7 April var:
Höger arm: 37cm
Vänster Arm: 38cm
Höger ben 58,5cm
Vänster Ben: 58,5cm
Midja. 86cm
Bröst: 102com
Stuss: 98cm
VIKT: 75,2KG




Nu ska jag dusha och sedan packa...skriver igen när jag har kommit fram till hotellet i DUBAI :)

söndag 19 april 2009

5 dagars vila från viktern...

Äntligen tillbaka på gymet, man har saknat dom medan man har varit i Spanien, jag ar använt mig färg och klor burkar som vikter och gjort 700-100 armhävningar och situps under tiden...

Idag blev det Rygg och Bröst...
det var rätt så lungt med fok på gymet så passet tog ca 45 minuter, vilket var helt perfekt för dagen var fullbokad av en massa som måsta göras innan avresan till Dubai imorgon ikväll. Hanna är i Grekland med sin mor i en vecka så vi är hemma nästa tillsammans nästa helg, jag längtar att få träffa henne... :)

Detta blev gjort på gymet

Bröstpres - lutande bänk x4 set
Drag med stång fram (Lower back) x4 set
Cablecross x4 set
Lats drag i maskin x4set
Rodd x3 set
Hantelpress (Bröst) dubbelhand x 3set
Bröst/Hantelpress rak bänk x3set

20 minuter cykel innan (180 kalorier - bort)
Bastu efter passet...en kurdag på gymet...

Lägger upp en bild från Spanien imorgon och de bilder av mig med mått och vikt innan resan...ursäkta att jag är så dåligt på att fixa det jag lovar...hoppas nu bara att huset står kvar när man kommer hem, det har ju varit ett jordskalv till medan man var borta och så ska Hannas brorsa ta hand om huset !!!!

Ha dé :)