fredag 3 juli 2009

Blir inte av med den....

...och så har man börjat hosta igen, det är helt hopplöst.
Jag som kände att jag var frisk och kry och så fick man en släng till av den här JÄV.. förskylningen, hostar och snövlar som aldrig förr :(

Ikväll blir det grillning och lite alkohol intag, får se hur länge man orkar ska ju iväg på volleyball fest imorgon :)

Önskar Er alla en trevlig helg!!!

onsdag 1 juli 2009

Air kondition tider...

Alla älskar vi det varma vädert, eller? Det medför ju viss komplikationer för oss som måste jobba...men men

Skönt att få komma in på gymet och känna att man inte behövde värma upp, men det gjorde jag ändå, det blev 10 minuter i roddmaskinen, och svetten visste inga gränsen...kändes som jag var nyduschad när jag var klar med uppvärmningen, för att energin skulle räcka för hela passet så var jag tvungen att hålla ett högt tempo, eftersom gymet ligger på toppvåningen i huset så ligger solen på hela dagen och när det blir mycket folk på gymet så blir det dålig luft och och varmt så jag hann med att köra min övningar på 45 minuter..

Ryggresningar utan vikt 3 set x 12
Chins 3 set x 6, 5, 5
Drag med stång 4 set x 20, 15, 12, 15
Sittande drag i maskin 3 set x 10
Tricepspress 3 set x 20, 15, 15
Dips 3 set x 10, 11, 10

tisdag 30 juni 2009

Besök i landet till höger....

Lång dag med två korta flygningar över landsgränsen och vips så var man utanför EU och sen hemma igen.
Värmen har stigit till en höjd som är lite svår att hantera, jag älskar värme och önskar det var fint väder varje dag då man inte ska jobba :)
Det var trevligt att träffa våra kunder på Gardermoen och stämma av lite vad som skall göras efter sommaren....

Var hemma starx efter åtta så det blev bakad potatis med lite "kladd" samma som igår kväll...
...till lunch blev det lite Tabasco på riset och det satte verkligen igång kroppen, lite snuvig var jag ikväll, men det är säkert ett tecken på att kroppen fick arbeta i hög läge idag i det varma vädret och med att flyga upp och ner som en jojo i luften :)

Träningsledigt idag, vilket jag hoppas ska göra under till träningen imorgon. Jag fick massage i Måndags och det känns underbart att få bort muskelknuttorna som jag har haft i ryggen. Jag fick låna en spikmatta att ligga på under natten...kroppen blev avslappnad på ett skönt och förhoppningsvis bra sätt för min onda rygg...jag ska köpa mig en egen under veckan..., det kan vara ett bra julklappstips trots att det är mitt i sommaren..skriva upp det på julklappslistan..

Funderar och funderar och tänker och tänker, men det finns ingen lösning på mina frågor....jo det gör det men det svaren kommer inte att genomföras :(

måndag 29 juni 2009

Kraften i musklerna är tillbaka!!!

Kände det redan idag på morgonen att jag var piggare än på länge, det verkar som jag har blivigt av med viruset i kroppen och kan börja lägga på mer vikt i maggen på gymet...härligt!!!
Nu kan jag få utlopp för den kraft som jag inte har funnit i kroppen den senaste tiden, hoppas att det är något som ger mig motiovatrion och vilja att komma tillbaka till den plats jag var på innan FF....

...eller det går nog inte eftersom det saknas en stor bit av mitt liv som jag höll så kärt...jag hoppas att det finns en plats för mig där "....." så att jag alltid kan få komma tillbaka och dela mina känslor...Ni vet säkert vilka Ni är och det känns väldigt tungt att inte få den chansen som jag har haft under så stor del av mitt liv, jag vet att man ska lägga det som varit bakom sig, det är lätt att säga men det är INTE LÄTT I VERKLIGHETEN!!! Saknaden är så stor!!!

Det blev bröst och biceps med lite små intensiva paus övningar för magen!!
Hantelpress 6 set
Biceps curl hantel 6 set
En hantels bröst press 4 set
Lutande bröstpress i maksin 3 set
Stående biceps curl med stång 4 set
Cablecross 3 set

Ca. 50minuter exkl. 10 min uppvärmning på cykeln.
Bastun var fortfarande ur funktion, hoppas att den är på G snart igen..

Plockade undan lite och städade på undervåningen..kändes bra att få bort det värsta....fast att jag vet att det nu finns i garderoben i hallen :)

Undrar om jag somnar ensam idag med????

söndag 28 juni 2009

Sommaren...

Lördagen gick åt till att vara funktionär på den årliga 6-kampen med BK Borgen....det var ett kanon väder och det var en hel del bra resultat som de 12 tävlande personerna satte...det var synd att man inte kunde vara med, vill bli frisk så att jag kan börja träna för fullt igen och då kan man inte ta ut sig utan samla kraft och hålla sig till funktionörjobbet. :)

På kvällen var det grisfest hos en kompis och det var en mycket trevlig kväll i vänners sällskap och det var skönt att få träffa grabbarna igen efter en tids frånvaro...allt resande m.m har gjort att man har tackat nej till festande under en tid...men nu har det blivigt två riktiga fester på kort tid och det väntar en till på Fredag :)

Efter en seg söndagsförmiddag var jag ute på en ca 2 timmar lång runda på cykeln, det var klarblå himmel så solen tog rejält på axlarna och i ansiktet..efter rundan så klippte jag gräset och rensade bort det värsta av ogräset som vuxit sig högt....vill ju ha lite ordning i trädgåren, men det behövs mycket mer för att man ska vara nöjd, men jag tänker inte lägga ner så mycket mer tid på tomten.
Under kvällen så har jag hjälpt P med att hämta och koppla in hans nya ljudsystem och det var inget dåligt tryck i det..han kan spela för hela kvarteret utan problem...
Hemma vid halv elva och då fick jag för mig att kasta lite kläder som jag inte använt på ett tag och det blev en soppsäck full :)
Nu ska jag varva ner lite med att titta på Änglar och Demoner... :)

Kram på Er alla och Grattis till Andreas och Elin som har blivigt föräldrar idag!!! Jag önskar Er all lycka...