onsdag 2 december 2009

Chef utb. och mer träning...julstämning

Onsdagen kom och gick och det var en lärorik dag med första dagen av två på utbildningen "ny som chef". Man kom till insikt på många olika plan som man kan ta med sig hem för att göra lite förändringar och effektivisering :)
Trafiken i Malmö är helt sanslös vid rusningstid och de var skönt att till slut komma ut, efet ca 40 minuter av köer. Svängde in om jobbet för att svara på lite mail och ringa ett par samtal och sen var de bara att packa träningens väskan och ge sig upp till gymet för veckan tredje pass...Biceps och Triceps med medeltungvikt blev de i ca 45 minuter, kände mig liet svag och efter duschen så blev jag lite snuvig, kan vara så att en förskylning är på väg :( hoppas att den passerar förbi så att jag har kraft i kroppen till imorgon för då ska jag köra Ronjas Flow pass för första gången sedan jag kom hem :)
Nu blir de en lugn kväll...ska tvätta lite och krypa ner i soffan...
Jag har faktiskt julpyntat i lägenheten så de är lite julstämning :)

måndag 30 november 2009

Tillbaka med besked!!!

Har gått nästanen vecka sedan jag skrev mitt förra inlägg.. Det har varit fullt upp med lite semester i slutet av min LÅNGA resa och träningen har rullat på bra även de sista dagarna...hades om mål att inte gå upp i vikt under resan och jag ställde mig på vågen när jag kom hem i Torsdags kväll och den visade 76,9kg vilket var godkänt...vägde 76,5 när jag lämnade landet :) Helgen har varit skön med en motivations resa till Lund för att stött Desi och Peter under deras tävling i AF!! Vill gratulera båda till härliga insatser och fick reda på att Peter slutade 7:a i in klass vilket ger en annan en liteöppning för tävlande nästa år :)!! Tog ett pass på gymet med Philip på eftermiddagen (BRÖST) och sen blev de till att handla och fixa inför inflyttningfesten på kvällen...den var mycket lyckad och de var skönt att umgås med vänner som man tycker om!!
Idag har jag spenderat dagen med att diska och städa efter gårdagen och tyckt lite synd om mig själv "bakis"!! :)

Kvällens höjdpunkt var IBRA´s mål i andra halvlek, kom in i 50:e minuten och fyta minuter efter satt bollen i mål efter passning av Dani Alvés och en underbar volley med vänster foten av ZLATAN!! Han kommer att bli utnämnd till världens bästa spelare inom något år.. !!!

Nu ska jag krypa ner i bingen och få någar timmar sömn...lång och fullmatad arbets dag imorgon..och ett RYGG pass på kvällen :)