lördag 17 april 2010

Vulkan moln....

En dag kvar tills jag ska flyga hem och nu ställer en vulkan till det..jag längtar hem till min flickvän och vill bara att alla flygen till och från Kastrup-Bangkok ska avgå i tid....
Denna bilden visar hur det såg ut den 16/4.

Idag är de fint väder här och de var det igår med, men eftersom jag var inomhus hela dagen fick man inte ta del av den. Ska ut och få lite sol och frisk luft i någar timmar nu, synd bara att det inte finns någon pool och utomhus plats att ligga och sola på, jag får leta upp en gräsplätt att lägga mig på...

torsdag 15 april 2010

Melbourne är som en svensk storstad....

Första hela dagen i Melbourne. Lika dåligt väder idag som det var när jag kom igår :( Jag har väl fått så mycket sol som jag ska ha på den här resan....Lite struligt var det när jag kom igår vid lunch. Jag fick ett rum på 8:e våning och när jag öppnade dörren så var inte rummet städat, så jag fick ett nytt rum på 9:e våning, uppgraderad till en svit, som de så fint heter :) Packade upp resväskan och gav mig av för att träna lite på det så kallade "HEALTH CENTRE" som brukar vara av allra högsta klass, men inte här inga fria vikter, ingen möjlighet till massage och ingen utomhus pool :( , ja just d, jag kom inte in för att min kort hade av magnetiserat sig...ingen bra start.

Fick kört 30 minuter cardio och 3 övningar rygg! Efter det att jag fått kontakt med GM på flygplatsen, så var allt klart för idag, men efter att vi tittat på datumen för presentation som jag skulle göra så var den bokad till imorgon, så det blev en heldag i "DOWNTOWN" Melbourne och lite shopping och sightseeing :) Tillbaka på hotellet blev det ett gympass med 1 timmes cardio och 3 övningar Bröst och 2 övningar Biceps, sa jag att de inte fanns någar fria vikter :( Ska ju ändå inte köra så mycket tung träning nu eftersom jag ska nå målvikten på 77,5 kg tills jag kommer hem på Måndag morgon.

tisdag 13 april 2010

CGK - BKK - MEL

Denna dagen och natten går till att transportera sig själv genom tre länder och städer (Jakarta, Bangkok och Melbourne) det blev en skumpig resa till Bangkok, där det var mycket turbolens och man lyfte från stolen några gånger och det gick ett sus bland passagerarna, jag var mest irriterad över att jag inte fick "strike" i bowlingspelet :)
Sitter nu i Thai Airways lounge i Bangkok och ska flyga om ca. 6 timmar till Melbourne. Det är sista stoppet på min resa!!!!

Ska se om jag kan få lite fotmassage innan jag flyger vidare, det är skönt att få lite avslappning innan en lång flygning.
Det får bli dubbla pass på gymet på Hilton i Melbourne, eftersom jag inte har tränat varken igår eller idag :)

söndag 11 april 2010

"BOOST"

Var gång man får prata på telefon eller ses via msn så får jag en härlig känsla i kroppen och det gör att man blir glad och varm och man mår som en kär person ska göra :) nu är det inte många dagar kvar tills jag är hemma igen...och de ska bli underbart!!!

Har haft en halv jobbe dag idag eftersom det blev en presentation och lite middag efteråt, med en av de flygplatser chefer som är en mycket viktig person för fortsatta framgångar i Indonesien.

Har finslipat på det sista inför presentationen imorgon förmiddag, känner att det kommer att göra en bra "impact", det betyder mycket att få in en fot och morgondagens presentation kan se till att göra det :)
Var och klippte mig imorse, skönt att få bli kortklippt :) Efter det blev det i 90 minuters träningspass, ingen träningen imorgon. Lyckades att göra 10-8-8 Chins, det närmare sig :)