lördag 30 maj 2009

Bilder från resan...och ROBINSON finalen

Sov till klockan var ett idag och vaknade upp med hosta och hals ont...och lite huvudvärk...

Kanske det blev för mycket med träningen igår!!

Har kollat på Robinson finalen ikväll och det var FEL person som vann!! JARMO skulle ha vunnit han är den rätta vinnare, det var fjollorna (Lukas, Rafael, Ranjit) som såg till att Ellinor vann HOPPAS ATT JAG FÅR CHANSEN NÄSTA ÅR!!

Bilder från min resa i SYDAMERIKA finns längs ner på sidan....

Äntligen hemma :)

Det har varit en bra och givande resa till Syd Amerika, men det är alltid skönt att komma hem...det var skönt att få träffa sin älskade sambo igen och få andas lite frisk svensk luft!!

Var in på jobb och kollade igenom lite och sedan åkte jag hem och packade upp väskan och satte på en tvätt..det blev ett pass på gymet med :)
Det blev ett bröst pass på ca 40 minuter med 20 minuter cykling som uppvärmning (249 kal.) distans 8,2 km

Bänkpress 40kg x 25 - 40kg x 25 - 60kg x 15 - 60kg x15
Lutande hantelpress 20kg x 15 - 22,5kg x 12 - 22,5kg x 15
Bröst press dubbelarm 20kg x 8 - 20kg x 8 - 20kg x 7
Cablecross 35kg x 20 - 45kg x 15

Lite mixade magövningar och sedan en 25 minuter i bastun...kände JETLAG så kraften fanns inte riktigt där, de säger att det tar 2-3 dagar innan man kommer tillbaka till samma tidrytm..

Första deltävlingen i FF har gått och 114 rep gick man vidare på...det blir till att pressa ut det sista för att man ska ta sig till finalen :) jag vägde 75,4 kg när jag åkte och idag när jag kom hem vägde kjag 75,3 -0,1 kg !!!:) på hela resan... de lovade bilderna kommer i ett axplock imorgon...

Nu väntar John Blund på mig för 3:e gången idag :) Sov gott Puss o Kram till Er alla

torsdag 28 maj 2009

På väg hem... 9 dagar kvar!!!

Så var man på väg hem!!!

Längtar att komma hem och få hålla om min älskade sambo...det har gått så lång tid sedan man fick göra det sist!! Nu är det bara en flygresa från Atlanta till Kastrup (9,5 tim) och sedan en kort bilfärd :) det blir en snabb tur in på jobbet och sedan hem och packa upp och få tillbringa fredags kvällen med lite god svensk mat och min sambo!!! Puss puss på dig... :)

9 dagar kvar tills dess att det är tid för tävling så det blir en hård träningsvecka på hemma gymet!! :)..känner att jag har lagt på mig lite kg så det blir till att pressa sig hårt under kardio passen och sedan se till att tekniken och styrkan finns där den 6 JUNI!!!

Bilder från de gym och lite annat kommer i nästa inlägg när jag skriver på hemma plan!!!

tisdag 26 maj 2009

Bortgång...

Fick ett samtal från min bror som sa att farmor avled idag vid lunch tid, det är inte lätt när man är så långt borta att kunna hjäpa till, vår far gick bort i November och så nu Farmor. Farmor blev 101 år ca. 3 månader gammal så det var väl hennes tid nu, jag tog hennes bortgång hårt, man är sorgsen sedan innan när pappa gick bort och nu läggs det på än mer...

Som jag förstog det så somande hon innan utan att behöva ha ont, på Västerviks sjukhus med sin andra son Lars vid sin sida, som det känns just nu vill jag bara komma hem till min Sambo, Bror och Mor, vi vet ju alla hur ont det gör när någon närstående går bort och det gör det svårare när man inte får vara med nära och kära i dessa stunder....

Imorgon början hemresan till Sverige ska bli skönt att få komma hem till marker man känner sig stark och säker på...

Tänker på Er alla där hemma... Puss ock Kram

söndag 24 maj 2009

Sondag - fridag i Lima...

Lordagen (igar) var en dag med manga inpulser, gick i ca 2 timmar runt om i Miraflores for att komma ner till havet... rattare sagt sa att man kunde se havet, det var en slutning pa ca 70 meter ner till stranden (playa), sa vi kom inte ner for att kanna pa vattnet...det blev lite frukost handling pa ett stalle som heter Wong, jag trodde det var billigt i Peru, men icke da, det kostar mycket om man inte ha diverse medlemskort pa affarerna :(

Gymet som ligger intill lagenheten kostar 90 Soleros (ca 200 SEK) for en manads traning, de har stangt pa sondagar sa jag far betala ca 70 SEK per pass, men det ar det vart for att halla formen :)
Efter lite vila efter promenaden sa sparang jag 11 varv (ca 400 m / varv) i parken nedanfor lagenheten, efter vart varv sa var det 10 dips eller 10 chins i fasta installationer i parken, jag gjorde 20 dips sista rundan och det kandes riktigt bra :) efter lopningen blev det 100 armhavningar och 100 situps :)

Middagen bestog av pasta primavera och diet coke, resturangen var ingen hojdare, sa det blir inga fler besok dar.

Sondag morgeon och klockn stog pa 06.55, det var ju F1 fran Monaco, den sandes direkt pa FOX SPORTS sa det blev en tidig morgon, Jenson Button tog sin 5 seger!!! efter det blev det lite frukost och kortspel, har varit ute pa en lang runda idag med, men eftersom det ar sondag sa ar det valdigt lungt idag!
Det blir samma traning som igar senare idag och imorgon ska vi till UD och fa fullmakten legaliserad och sedan blir det ett annat aventyr, mer om det imorgon :)

Vadret har ar val ganska bra, 15-20 grader, men bara dimma och dis, tror nog att solen tar anda!! :)