fredag 17 april 2009

Fredag och solen skiner fortfarande :) !!

Sa har veckan gatt och den har gatt fort. Vi ha varit hos Notarius Publicos och fixat fullmakt, detta kalaset kommer att kosta en hel del, men sa ar det visst i ett land som ar UNDER UTVECKLAT fast de ar med i EU, var lite irriterad pa de som har hjalpt oss...
och det verkar inte vara over an...

Nu ska ja ut i solen och battra pa solbrannan, jag snubblade igar nar vi flyttade mobler sa jag haltar fram pa min skadade fot, men sa ar det inte mycket man kan gora nagot at. Jag ska TRANA EN HEL DEL I SOLEN idag :)

Imorgon blir det kanske en lugnare dag :)

SEE YOU :)

torsdag 16 april 2009

NIE nummer och stamplar

En ny dag i solen och det var dags att skaffa NIE nummer (Personnummer) i Spanien, det var ju darfor vi akte ner hit jag och Alex. Det tog nastan 3 timmar, men vi fick dom tillslut. Nu ska bara Notarius Publicos intyga imorgon sen ar det OK med det som maste goras innan hemresan...

Det ar 27 grader i skuggan, men poolen ar fortfarande kall (18-20 grader). Vi har varit ute och gatt i 45 minuter och kort lite olika ovningar...det blir en eftermiddag i solen och sen ska vi ivag till IKEA, igen och handla lit emer mobler!! :)

Ikvall blir det KINA mat i San Luis...och lite GOKART om vi orkar...

Simma lungt :)

onsdag 15 april 2009

Mycket sol och bla himmel

Har bara ett engelskt tagnetbord sa att Ni vet att jag inte missar prickarna :) Det ar sonkt att vara i varmen i SPANIEN.

Kom ner igar jag och brorsan, var pa IKEA for att handla mobler till huset, men det var Cerado, stangt!!
Vi ska gora ett nytt forsok idag!

Nu ska jag ut i solen och ta vara pa varmen och gora mina dagliga tranings ovningar sa att man inte lagger av sig...

Simma lungt :)

måndag 13 april 2009

Annandag PÅSK !! :)

Det underbara vår vädret håller i sig och man kan nästan gå i T-shirt :) Åt frukost på trädecket på baksidan imorse och det va inte ens kallt, satt utan T-shirt man får ju visa upp vad man har nu när solen tittar fram :)

Lördagens Robinson avnsitt var så JÄVLA bra, Mika fick vad hon förstjänade RESPASS ut ur tävlingen....Mr. Billing har en skön inställning det kommer att bära långt...det finns en del faviriter som man hållerlite mer på så det kommer att bli en spännande väntan på nästa avsnitt, jag skulle ha varit där UNDRAR VAD JAG GJORDE FÖR FEL ???

Vårkänslor i luften och man börjar bli "gubbe" så jag har kollat in min drömbil DODGE VIPER 1994-97 det är inte långt ifrån ett köp nu, importerar troligen om jag inte kan få en till rätt pris här hemma!! :)

Blir lite pyssel inför resan till Spanien idag, men nu ska jag iväg och träna med Philip (axlar och triceps) sen blir det middag hos mamma..
Vi ses lite senare..ska lägg aupp lite bilder och mått innan avresan...