lördag 15 augusti 2009

6:e dagen i rad...

Började / avslutade tränings på Söndgen förra veckan, det blev träning med lite "bakis" känsla i kroppen under söndagen. Måndag gav en härlig start och hela veckans träning har gått riktigt bra det blev sex dagar i rad och igår blev det ett ME (Multi Exersize)pass som satte punkt för den bästa veckanpå mycket länge...

Idag är det vila och den är välkommen!!

Hoppas att ni alla får en härlig lördag...får se om det blie ett pass under morgon dagen..

fredag 14 augusti 2009

Torsdagen flög förbi....

Det måste ha varit en av de snabbaste dagarna denna veckan...hann knappt komma igång innan dagen var över..ibland är det skönt med snabba dagar, dock inte när man har mycket att stå och man känner stressen......

....Hann med att träna ett härligt Bröst pass med lite magövningar, det tog ca 50 minuter så det var bra tryck i bröstet hela tiden..P skulle träna senare så jag tog mig igenom passet med lite passning från andra när det behövdes.

Det blev följande övningar och vikter

Bänkpress
40kg x 20 - 60kg x 15 - 60kg x 15 - 70kg x 8 - 40kg x 20
Sittande bred Peck-Deck
Här sviker minnet mig, vilken vikt? x 3 set
Smith maskin - lutande
50kg x 15 - 70kg x 10 - 70kg
Hanelpress dubbelhand
18kg x 12 - 20kg x 10 - 22kg x 10
Cablecross - Uppe
28kg x 15 - 32kg x 10 - 32kg x 10
Sit-ups
30 - 30 - 20- 20 - 30
Rollerhjul utan motstånd
15 - 15 - 15
Ikväll blir det en ME pass, det var länge sedan man gjorde de, hoppas bara att jag inte tar helt slut i musklerna, det är ju ändå 5:e passet denna veckan :)
Hur kvällen pass artade sig får Ni veta senare.....
TREVLIG FREDAG :) !!!

onsdag 12 augusti 2009

Hemma Spa behandling...

Eftersom jag inte hade någon bil idag och det regnade ute, så blev jag upphämtad, för att komma till jobbet. Det var dags attköpa julkappar till de anställda och till vår agenter, kan dock inte skriva vad det blev eftersom man int evet vem som läser :)

Lämnade jobbet som igår strax effter kl. 17. Hem och byta om och tog en lite löpning till gymet där jag kördee ett intensivt pass för axlar och triceps, känner att trycket infann sig idag, men det finns mer att plocka fram...men så länge formkurvan pekar uppåt så är jag inte orolig, har inte haft några känningar i axlarna eller i vänster underarm under veckan vilket är ett gott tecken!! :)
När jag löpt en runda från gymet till hemmet så fyllde jag upp en bubbelbad och kröp ner och gav kroppen lite skön avslappningen, efter badet blev det massage i massagestolen och jag tänkte avsluta med att ligga en stund på spikmattan, så man kan ju säga att jag har fått en spa behandling "home style" ikväll, jag kollade lite på Sverige-Finland (tränings match i fotboll) men jag hade kolla hela tiden på ljudet så att man kunde följa med i handlingarna...

Ska bara äta upp glassen sen så är det dags att nybädda sängen och jag tänkte ligga över hela sängytan, vilket jag inte har gjort på många år...sängen är ju en 1,60 så det finns mycket plats att rulla runt på :)

Kram på Er :)

tisdag 11 augusti 2009

Protein drink al á AXA

Snubblade in på jobbet i lagom tid (lite sent) efter ha blivigt väckt av mobilen...
Det blev en lång dag på jobbet, lämnde inte kontoret förrän starx efter 5, bara hem och packa träningsväskan och sen var det full fart till gymet för dagens pas (Rygg och Biceps)

Fick ett skönt tryck i musklerna och det höll i sig under hela passet :) Jag valde att köra följande övningar
Stående stång dram framför kroppen i ställning
40kg x 15 - 70kg x 8 -70kg x 8 - 60kg x 10
Chins
11 - 9 - 7
Rodd
55kg x 10 - 77kg x 8 - 77kg x 8 - 91kg x 6
Stående Biceps curl med z-stång
29kg x 10 - 49kg x 6 - 49kg x 5
Sittande biceps curl enarm i ställbock
15kg x 10/10 - 20kg x 8/8 - 15kg x 10/10
Slängde i mig en AXA protein drink direkt när jag kom hem... sen blev det lite middag...fick ju ta en bild så att Ni vet vad jag drack...den kommer jag säkert att ta fler gånger :)


Ses imorgon...nu har klockan passerat midnatt och jag har ingen bil imorgon så antingen får jag cykla till jobbet eller ringa grabbarna så att det kan hämta mig...får ta beslut på det imorgon när jag vaknar...

måndag 10 augusti 2009

Aj så skönt de kan vara ätt få träna BEN!!!

Har lagt ett BEN pass till i samling...det känns bättre och bättre för var gång och jag känner att ben musklerna börjar att få sig lite styrka vilket är helt perfekt, hoppas nu bara att ryggen håller för belastningen vad ben tar så att det inte blir ett platt fall...ska ge det fram till den 1 september och om jag håller mig hel och frisk tills dess så kommer det att bli en höst där träningen kommer att explodera och hitta till nya höjder...

Det är inte varje dag som man känner att allt pekar år rätt håll, inte allt men mycket, husvisningen idag verkar ha gått bra, ska prata med mäklaren imorgon.

Dessa övningar blev det efter att jag lagt 15 minuter på löpbandet, med 5-7 graders lutning i 7-9.5 km/h.

Liggande ben press
50kg x 15 - 120kg x 10 - 120kg x 10 - 140kg x 10
Utfall med hantlar (20kg i var hand)
10/10 - 10/10
Ett ben på bänk, borsov utfall
10 - 10 - 10 x egen vikt
Sittande vad press
55kg x 10 - 70kg x 8 - 70kg x 8
Insida x 3 set (kommer inte ihåg vikten)
Utsida x 3 set (inte här i denna heller)
Avslutade passet med att köra 100 x uppercut, raka slag, hooks x 3 set
Mellan vart sätt hopprep, armhävningar och sit-ups (olika varianter)
Nu väntar sängen....

söndag 9 augusti 2009

...lite dagen efter

Igår var en hel dag med sol, strand, fotboll och BRÖLLOP...det var tänkt att det skulle bli den årliga Macka festen hos P och Å, men efter en cykeltur ut till Tommarp så så väntade ett mycket vackert och naturligt bröllop, Grattis och lycka till P och Å ännu en gång!! :)

Det var tänkt att bli en dag på stranden idag med, men det är lite dissigt och så har P erbjudigt ett tränings pass vid lunch tid...är väl inte riktigt på "G" för att träningspass i det skick som ja är i nu...

Ska överväga fördelar och nackadelar så får vi se hur det blir :)

Annars blir det städning av huset inför visningen imorgon kväll