lördag 24 januari 2009

Hinner man så hinner man...

Det blev inget bloggande igår för tiden räckte inte till..låter som en klyscha, men så här såg dagen ut

Vaknade och steg upp 06.00
Var på jobb 06.50
Tandläkaren 08.20
Lunch: Lax och Ris
Klippning 15.00
Träning 15.30-16.30 (ME pass)
Bastu i ca 30 minuter
Middag tre stycken handburgare från McDonalds, utan ost
Sällskapskväll hos svärmor (Tuttan) med På Spåret som centerpunkt

Var hemma runt ett och sen väntade sängen på mig...för idag har dagen oxå var fullspäckad trots att jag inte vaknade förrän 08.27 och jag och brorsan hade bestämt att träffas ute hos mamma kl 08.30, men han sov med när jag ringde :)
Vi var ute vid halv tio och började med frukost innan vi skulle upp på vinden och ta bort allt som skulle kastas, vi hittade en hel del gamla leksaker som vi hade många minnen till och de skall inte kastas...vi hade en mycket trevlig förrmiddag på vinden med många skratt och pikar för vad vi hittade..
Tog en kopp kaffe innan vi gav oss in i förrådet för nästa sortering bland all konstiga saker som mamma och pappa samlat på sig genom de 15 år som de bott i huset...
Vi fyllde både den stora och den lilla företagsbilen och satte kurs mot sopptippen...det var rätt lungt så vi tömde allt skräp på mindre är 30 minuter!! :)

Svänge in på jobb en sväng och kollade mailen och tog mina Altered och Arson innan jag på hemvägen passade på att tvätta bilen, Hanna skulle hämta Lina så hon var inte hemma när jag kom, så det blev läge för ett Bröst, Biceps och Mag pass på City, det tog max 45 minuter och fick ett härligt tryck i musklerna, det var länge sedan jag fick ett sådant svar!! Skönt att veta att man får trycket trots att man har en tuff diet!!
Duschade hemma och satte mig i soffan blev rastlös så jag gick ner i källaren och plockade lite för att kunna få ordning på mitt tilltänkta biljardrum!!!
Hanna kom hem och vi samtalade lite och nu är hon iväg och hämtar lite Kina mat!!!

Nu blir det National sång så det är dags att stå upp... DU GAMLA DU FRIA....Handbolls VM går in en del två och Frankrike står för kvällens motstånd...kanske blir en litet inlägg till senare ikväll...för nu skakar jag av adrenalin så jag kan inte skriva mer...

HEJA SVERIGE!!!!

torsdag 22 januari 2009

Sliten...

Det har varit en bra dag när det gäller jobb...3 nya order på tre bilar till Kina och inbetalning från Spanien...som vi väntat på i 90 dagar, men men den som väntar på något gott ... :)

Det finns personer som jag inte kan med och det har visat sig än mer idag, skönt att sluta behöva bry mig om det längre, affärerna där är avslutade så snart de sista fakturorna är betalda, jag kommer inte att lägga kraft på en person som inte vet vad hon sysslar med och försöker att styra mig som jag vore en amatör när det gäller att sköta ett företag!!!

Kunskap hur man driver ett företag i med och motgångar har jag sedan många år tillbaka, jag startade ett företag så länge som för 12 år sedan så rutinen är det inget fel på och eftersom jag idag har ett företag som är världsledande inom sin branch så kan man väl med all säkerhet säga att man vet vad jag sysslar med!!!

Var sliten efter veckans tuffa tränings schema så idag var jag inte riktigt på hugget, det var rygg som stog på programmet och M gjorde ett suveränt träningspass och imponerade verkligen med sin styrka och var övning för att inte nämna striktheten...
Jag kom undan med hedern i behåll, men mycket mer än så var det inte...får se hur det blir imorgon efter jobbet om man har krafter att puscha sig till ytterliggare ett pass, femte denna veckan...mer om det imorgon...

Mat idag var
Frukost 1 - Kaffe och 2 skivor Lingongrova
Frukost 2 - Kaffe, Banan x 2 och två Lingongrova skivor
Lunch - Lasagne
Middag: Fläskfilé med potatis i ugn och tomat/lök sallad

Natti natt....

onsdag 21 januari 2009

Känsla och vilja

För att nå sina mål måste man gå in helhjärtat i det man tar sig för..just nu har jag två riktigt stora projekt som jag kommer att ge mer än 100% i var och ett av dom!!!

Nu när man står på toppen av sin karriär vad gällande företaget, det rullar på mycket bra trots att det är tuffa tider, visst... det underlättade inte att pappa gick bort i November och att den andra drivande kraften Patric slutade och valde en ny linje i sitt liv...kvar är jag som var med från starten och får ta ett ENORMT ansvar och visst är det tufft att gå från anställd till att ta över VD posten och Ordförande skapet i företaget där vi är tio anställda och omsätter ca 24 miljoner!! kolla in www.sarsys.se så ser Ni vad det är jag gör på dagarna när jag inte umgås med min sambo (Hanna), pysslar där hemma med något renoverings projekt...eller Tränar som är det andra stora projektet som jag har i mitt liv just nu!!!

För att träningen ska flyta på och att dieten ska ge de resultat man vill så måste man ha vissa grunder att stå på och jag har dessa ledord/meningar som driver mig framåt mot mina MÅLSÄTTNINGR som jag har med träningen och livet

- Omge sig av varma och positiva människor som ger en kraft och strålar av lycka
- Tänka positiv även om det kan var tungt med allt som händer runt omkring en
- Alla kan bara man vill och ger allt
- Lyssna och sålla till de som vill ge dig tips om hur man ska göra för att lyckas
- Självförtroende är makt (har det tatuerat på kroppen)

Dessa fem grundpelare gör mig till en starkare människa

Träningen idag bestog av
Cykling i ca 10 min, nivå 7, speed 80-85
Biceps curl, sittande 15kg x 12/12 - 15kg x 12/12 - 18kg x 12/12 - 20kg x 8/8
Triceps press, sittande hantel 12kg x 12/12 - 12kg 12/12 - 15kg x 12/12 - 18kg x 5/5
Biceps curl, stående stång 32kg x 12 - 32kg x 12 - 32kg x 12
Triceps press omvänd Chins maskin 62kg x 12 - 78kg x 12 - 78kg x 12
Biceps curl , sittande i maskin 40kg x 12 - 45kg x 12 - 45kg x 10
Triceps press, stående i maskin 30kg x 12 - 35kg x 10 - 35kg x 9

Tack för idag...ses vi imorgon?? :)

tisdag 20 januari 2009

Samtalar med alla....

Klockan ringer och man sätter sig upp i sängen och Hanna har redan kört till jobbet...klockan är 06.00 inte ens tuppen har gått upp...packade träningsväskan, gick ut med sopporna och hängde upp tvätten och satte på en ny runda...allt dett innan man satte sog i bilen och körde till jobbet!

Lagom lugn dag på jobb...ska leverera en bil till Arlanda under kommande vecka så det var lite finslipning och montering inför besktningen imorgon förmiddag..och så det vanlig pappersarbetet och en del telefonsamtal..med kunder världen över!!

Kom till gymet starx efter halv fem och Boban (min tandläkare) var på väg ut från gymet efter sitt pass så jag avlöste honom och tog över stafettpinnen :)
M kom under tiden som jag snackade med Boban så jag var snabb in o byte om...någon tog min nyckel till mitt lås under gårdagens pass och jag fick använda huvudnyckeln (Bultsaxen)..därför hade jag med mig hela väskan in på gymet idag...kändes som om man skulle flytta eftersom jag hade med mig två uppsättningar av kläder, för Bröst passet och för HSLM passet..

Detta han vi, jag och M med idag
Hantelpress, lutande bänk
Hantel flyes, lutande bänk
Sittande bänkpress i maskin
Peck Deck

Glömde vilka vikter vi körde så det får vara...det blev ett tufft HSLM pass på 60minuter som avslutade träningsdagen...jag var på ett prat humör idag så jag pratade med alla runtomkring så det blev mycket vila mellan övningarna men när vi körde pressade jag M, trots att hon vara på lite slapp humör...och orkade inte riktigt ta i fullt ut, men jag tror det kommer att kännas i bopparna imorgon ändå :)

Mästarnas mästare del två var på TV:n så det blev det tillsammans med maten..rester från igår Spagetti o kyckling, dock utan grönsakerna..Ska vänta på att mina kollegor landar (har varit i Frankrike) så det blir en sen kväll...de skulle landa 22.40!!
Kommer att sova som en stock inatt..är redan sliten, men man får kämpa att hålla sig vaken...

måndag 19 januari 2009

BODY har kommit...

Mitt första nummer av BODY låg i bänken när jag kom hem och det var en DVD med från Lucia Pokalen och Fitnessfestivalen....inte nog med det...Sverige vann mot Spanien i handbolls VM och så är det Idrottsgalan med många stjärnor som gör ännu en mer motiverad att nå sina mål med träningen!!! :) Det blir ju inte sämre av att det är Robert Gustavsson och Björn Gustavsson...två gånger killar som är på "G"...
Var hemma lite sent från träningen...skulle hinna med att laga mat innan handbollen, men så blev inte fallet, men resultatet blev mycket bra..Kyckling med spagetti och Stark Thaisås med gurka och tomat!!Här kommer vecko rapporten med mått och vikt
Vikt: 81,7kg (-1,9)
Stuss:100,5cm (-3,5)
Midja:92cm (-2)
Bröst:101cm (-3)
Överarm H:37,5cm (+/- 0)
Överarm V:38,5cm (+/- 0)
Lår H:61cm (+2)
Lår V:61cm (+/- 0)
Dagens pass med M bestog av...skulle vara Axlar och Ben...benen får vänta till imorgon..
Cykel nivå 6-10, speed 95-105
Sittande Axelpress, Hantel 15kg x 15 - 18kg x 12 - 20kg x 12 - 20kg x 12
Flyes, 11kg x 12 - 11kg x 12 - 11kg x 12 - 11kg x 12
Drag framsida, Stång 32kg x 15 - 32kg x 15 - 32kg x 15
Axelpress baksida, Stång 32kg x 15 - 32kg x 15 - 32kg x 19

Vill bara säga att Charlotte Kallas kropp är en av de mest vältränad som jag har sett på en svensk idrottskvinna genom tiderna...
LILLA LANDET SVERIGE ÄR ETT AV VÄRLDENS FRÄMSTA IDROTTS LÄNDER - Jag är stolt över att få bo och leva ett ett land där SPORT är en stor del av vardagen!!!
TACK!!

söndag 18 januari 2009

Till flyget och jobb...

Slog upp ögonen strax efter kl. 10 och hade en liten huvudvärk...trodde att det beror på att jag inte kom i säng förrän kvart över två i natt...allt TV tittande igår kväll gjorde en lite snurrig nu på morgonen..

Skulle köra ett par kollegor till flyget vid ett tiden, efter det stack jag in en runda på jobbet för att bli av med det värsta innnan Måndagens.. telefonterror börjar igen, och nu när vi är två man kort i början på veckan så går det åt mer tid än man tror.. sa att det skulle ta en timme på jobbet men det blev snarare två så det blev ingen träningen idag som det var tänkt, varken P eller M har hört av sig idag så det verkar ha haft en lugn dag...

Handlade på hemvägen till middagn, det blev potatis i ugn med fläskfilé och lite enkel sallad i form av tomat och lök med lite örtdressing till...blev mycket gott så jag är mätt och belåten!! :)

Har tittat på Sveriges andra match i handbols VM och det blev andra segern.. idag var det mot Syd Korea så motståndet var det inget fel på...Sverige spelade en mycket väl genomförd match och det fick en att drömma sig tillbaka då man själv var aktiv i både GUIF (Eskilstuna) och i Stavsten (Trelleborg)...jag tänkte jag skulle visa hela min aktiva karriär i ett inlägg inom kort, ska bara komma ihåg alla årtal och när saker och ting hände....det har ju blivigt en del sporter genom åren, och en del av dom på mycket HÖG nivå...

Nu blir det lite mys i soffan och ladda upp ordetligt för kommande veckan...det blir dock bara jag och M som kommer att träna denna veckan för P har andra skift..