fredag 11 september 2009

Vilken fredag!!!

Då var det Fredag igen och solen lyser stark på himlen, ska ju iväg på en del arrangemnag i helgen så det är skönt när sista arbetsdagen för veckan börjar med sol och och en hel del positiva vibbar :)

Hann ju med att träna BEN för andra gången denna veckan igår kväll...var hemma lite sent efter att man varit ute med kunder på St: Markus Vinkällare i Malmö, det var väl tur att man tränade ett bra pass innan för det blev ju en hel del mat :9 Håller mig bort från alkoholen så det var inte problem, jag var chaufför för kvällen så det löste sig på ett bra sätt, som tur var hade jag två kollegor me dmig så tog hand om "drickandet".

Dessa övningar blev det gort under det 45 minuter långa passet :)

Utfall med Stång x 3 set
Knäböj med Stång x 4 set
Sittande vadpress x 4 set
Insida lår sittande i maskin x 3 set
Utsida lår sittande i maskin x 2 set
200 sit-ups
150 situps på Pilates boll
2 minuter hängbro x 2
Vad det blir för träningen kväll vet jag inte riktigt än, men jag skulle tro att det blir ett RYGG pass eftersom jag har blivigt beordrad att inte köra Bröst och Axlar på ett par veckor, får väl se hur det känns i axeln, jag vill ju inte förvärra skadan mer så att jag inet kan träna alls.
Hoppas att Ni alla får en trevlig dag och kväll... :)

onsdag 9 september 2009

Fotbollskväll...efter träning :)

Hem från jobbet något senare än planerat, packa väskan och sen iväg till gymet för att köra en Bi/Triceps pass och det rullade på bra inga problem med vänster axeln vilket var skönt...pumapde på bra och gjorde inga max lyft utan höll mig till lättare vikt och fler rep.

Det blev...
Stående Biceps curl med hantel x 5 set
Stående Biceps curl med stång x 4 set
Stående Biceps curl med 10kg´s vikt x 4 set
Framåtlutande Triceps press med hantel x 4 set
Liggande Triceps press med stång x 3 set
Stående Triceps pess i maskin x 3 set

Var hemma igen strax innan matchstart (Malta-Sverige), fixade en proteindrink (Jordgubb med banan) som jag drack till första halvlek...42 minuter har gått i skrivande stund, 0-0 tragiskt dålig match och ja som har tippat 4,5,6 - 0 till Sverige så det vill till att det får ordning på anfallet till andra halvlek. I pausen ska jag fixa ordning en kesella mix till andra halvlek och till frukost imorgon :)

Game set and match

Så var papperna på huset skrivna och nu börjar sorteringen vad som ska behållas och vad som ska kastas och vad som ska delas. Känner att det blir många sena nätter och kvällar som kommer att läggas på att packa ner allt i flyttlådor, men så är det inte mycket man kan göra något åt, som tur är så har jag fått tag på en bostad som jag får tillgång till i god tid så aatt jg kan flytta över lite då och då...

Stressigt schema på jobbet, men allt löste sig på ett bra sätt under dagen efter jobbet hann jag med att köra ett kalas pass på gymet med ett gäng RYGG övningar som kändes strålande och med lite extra stetching mellan övningarn så kändes ryggen helt ok efter passet :)

Dessa blev d....
Sittande lats drag i maskin x 4 set
Sittande drag smalt grepp x 4 set
Rodd x 4 set
Stående drag med stång x 4 set
Sittande dubbeldrag för ovandel lats x 4 set

Ingen känning i axeln och det var en bra känsla, får se hur det känns imorgon bitti..brukar ju vara värst dagen efter när man ska upp ur sängen :)

Efter gymet så var det middag med JS och NL på en restaurang i Trelle. Fick med ett liten promenad efter middagen och nu så väntar sängen om några minuter....

måndag 7 september 2009

Oj oj...vilken start på veckan...

Det som började som en lugn Måndagmorgon, blev något helt annat på några få minuter..

Var tvungen att lastan en bil idag för att den skulle vara framme på Fredag, planera och se till så att allt finns på plats för den komplicerad lastningen imorgon, fixa manualer och så kom de besök från konstruktions firman...detta var det som var utöver de vanlig sysslorna under dagen.
Skulle hämta vår agent från Kina under kvällen, men jag hann med att köra ett ben pass innan dess...

Dessa övningar blev det för benen och magen...

Knäböj i Smith maskinen x 4 set
Stående vadpress x 4 set
sittande baksida x 4 set
Stående baksida x 3 set
Situps x 50 x 6
Stående sid curl x 3 x 30
Liggande mag curl x 3 set

Det blit lite sovmorgon imorgon då jag ska hämta upp J.S på hotellet kl. 08.00, morgon dagen är minst lika full som idag :)

SOV GOTT...

söndag 6 september 2009

Helg utan utan träning

Det var ett tag sedan det gick en helg utan gymträning. Jag har haft känning i min vänstra axel under ett par veckor och det blir en undersökning i veckan av den och samt min lendrygg som behöver tittas över, och för att inte det skulle vaar nog så behöver jag få behandling av icias som jag har dragits med sedan jag genomförde min svenska klassiker för några år sedan.

...Söndag kväll och den kommer att tillbringas med lite handling av matvaror till veckan som kommer och sen blir det soff läge med lite söndagsmiddag och dumburken...

Får se hur det blir med träningen kommande vecka...vill ju vara frisk och hel så att jag inte förvärare mina skador och skavanker...
Detta var det som blev handlat för veckan som kommer...