lördag 19 september 2009

Spara, kasta och dela....

Efter jobbet igår hann jag med ett av de snabbaste passen jag någonsin kört, det blev 35-40 min RYGG, hann med att köra fyra övningar med 3-4 set på var


Sittannde drag i maskin brett grepp x 4 set
Sittande drag i maskin smalt grepp x 4 set
Rodd x 4 set
Chins x 4 set


Efter träningen var det middag, de blev sushi på Algatan och sen bio på Grandbiografen, Flickan som lekar med elden, den var inte lika bar som den första filmen, Männ som hatar kvinnor med får helt klart godkänt..


Idag ska vi dela, kasta och spara de som finns i huset, det kommer säkert att behövas fler än en dag !!
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än...vet i varjefall att det blir en lugn kväll :)

torsdag 17 september 2009

Flowin = garanterad träningsvärk!!!

Så har man genomfört det första FLOWIN passet i sitt liv...och om det var jobbigt? Jag det kan man lungt säga det är utan tvekan ett av de jobbigast passen jag haf gjort sen jag bytte gym. Ronja som är instruktör vet verkligen hur man ska göra för att pressa en till det yttersta :) och det är inget negativt med det, det var bara de att jag la på mycket vikt på stången, så jag fick plocka av några kilo efter halva passet, lite pinsamt men så är det när man tror att man är starkare och har mer uthållighet än man har.. ja ja får väl köra passet nästa vecka med så ska jag nog få ordning på det :)

Tog en protein drink innan jag lastade bilen full med flyttlådor, det blir ett lass till som ska hem til mamma! Trots att jag sorterar efterhand så har man en massa saker som man inte vill eller kan kasta iväg :)

Det är tur att man har fått införskaffat ZON GEL så kan man lägga på salva på de ställen där man har ont och just nu är det lendryggen och vänster axel som får behandling.


Nu ska jag laga lite middag, det blir pyttipanna med ägg...ska se lite TV och sen lär jag somna som en stock... :)

onsdag 16 september 2009

Skönt med vila mitt i veckan..

Kommit halv vägs in i veckan och det var skönt med en vilo dag efter två tuffa träningsdagar :)
Känner att jag börjar att tappa i vikt vilket är på tiden, har stått till länge på samma vikt, började på ca. 80kg och igår låg jag på 78,2kg.
Vill ju inte att jg ska tappa för mycket i vikt för snabbt får då tappar jag en del muskelmassa med och det har jag inte råd med om jag ska kunna tävla i December.

Det kan ju bli så att man kommer att slappa framför TV:n och titta Inter-Barcelona eller så kommer det att bli andra planer, det vet jag lite senare under kvällen..

Ska ner i källaren och se om jag kan städa lit emed bland mina verktyg så kan jag lägga dom i plastlådor så att det går snabbt att flytta när den dagen kommer. Måste ju städa undan lite till morgondagens besiktning av huset.

Hoppas att ni alla får en trevlig kväll vad Ni än tar er för.. :)

tisdag 15 september 2009

No pain no gain....

För att komma igång ordentligt krävs det att man gör en förändring i sitt tränings program och det är vad jag har gjort denna veckan, det var ett tag sedan jag körde ett annat pass är styrka på gymet så denna veckan har planerat in två andra pass i schemat för att se om jag har konditionen i musklerna eller om de har försvunnit när jag varit borta från cardio passen :)

Det känns idag att man körde ett tufft pass igår och det lär ju inte kännas mindre imorgon. Det blev ett Biceps och Triceps pass idag.

Stående biceps curl med hantel x 3 set
Stående biceps curl med stång x 3 set
Sittande biceps curl i maskin enarms x 3 set
Sittande enarms curl med hantel x 3 set
Stående triceps press i maskin x 3 set
Sittande dips press x 4 set

Efter passet så satt jag och stretchade i bastun och tog igen mig lite efter att ha fått riktigt bra pump i armarna, det var ett tag sedan jag hade den känslan. :)

Hann med en proteindrink innan jag packade flyttlådor och lastade in dom så att hela företags bilen blev full, skulle köra ut till mamma och ställa dom i förrådet, men min rygg pallade inte att lyfta mer ikväll, så det får bli en runda på frukosten imorgon så kan jag kasta de gamla data skrämarna på tippen under dagen.

Nu blir det lite sappning på TV:n och sen ska jag skriva inköpslista till imorgon så att jag inte missar något av de som jag ska köpa.

måndag 14 september 2009

Hård och Tufft!!

Måndag och fem härliga arbetsdagar framför sig :) Det blev full fart direkt på morgonen för att hinna med att få så mycket som möjligt gjort på så kort tid som möjligt...


Efter helgens lite konstiga lördag, då jag svimmade av efter målgången av cykel tipsrundan, men jag var i full och bra form idag och det gjorde att jag tittade om det fannas möjlighet att prova på något nytt pass på gymet och det blev BODYPUMP som blev kvällens utmaning. Jag körde 45 minuter RYGG innan passet och det var endast bas övningar

Rodd x 5 set
Drag i makskin smalt grepp x 3 set
Sittande dubbel och enarms drag i Cablecross x 3 set
Sittande drag i vinklad bred stång x 4 set

Bodypump passet var mycket hårt och tufft och jag hade nästa i känsla av att något var på väg upp i slutet av passet, jag tyckte först att jag inte la på så mycket vikt, men det var tur att jag valde den vikt jag tog för annars hade jag inte pallat hela passet.

Det blev Bakad potatis till middag och lite glass till efterrätt och sen hann jag med att packa någar lådor innan jag fixade ordning morgon dagens lunch det blev en liten sallad med grovt bröd och ett par grova mackor med ägg till frukost..


Ska se om jag kan hitta vägen till sängen innan jag somnar i soffan...

söndag 13 september 2009

Helg i äventyrets tecken...

Det blev en helg fylld av aktiviteter, men samtidigt hade jag toppar och dalar under helgen vilket var lite ovant mot vad jag brukar ha...

Cykeltipsrunda runt i Trelleborg under ca 3 timmar med lite vätska och lite mat gav mig en märklig känsla när vi kom i mål la jag mig ner och jag svimmade nog av en stund för jag bara försvann ini dimman vilket jag aldrig varit med om tidigare, men allt ska väl ha en förts agång...detta behöver jag dock inte känna igen. Det skulle vara fest påkvällen, men jag hade inga krafter i kroppen så det blev en lugn kväll i soffan framför dumburken...

Idag, Söndag vakande jag upp och kände bara av gårdagens konstiga beteende lite grann...tog det lungt på förmiddagen innan jag blev hämtad och det var dags för Paintball med ett 30-tal galna killar, vårt lag tog en var match, vilket kändes bra!! Fick in någar riktigt bra träffar och blev träffade i huvudet på sista banan...inga andra träffar fick jag som kommer att ge några blåmärken...

I veckan som kommer blir det lite olika former av träning, tänkte ge mig på lite olika pass på gymet. Vad de blir för några får ni läsa om senare i veckan...

Kram :)